PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO RoboTrex H11 Vision

Zobraziť katalóg
EVOLVEO RoboTrex H11 Vision
4,3 12 hodnotení
Robotický vysávač – s možnosťou mokrého vytierania, gyroskopická navigácia s kamerou, centrálna turbo kefa, dva režimy sacieho výkonu ECO&MAX, hlučnosť <59dB, BLDC motor s predĺženou životnosťou, odložené upratovanie, senzory proti nárazu a pádu, HEPA filtrácia, automatické dobíjanie, prevádzka 120 minút, batéria 2600mAh, diaľkový ovládač s LCD
Kód:  EVO100c Produktové číslo:  RTX-H11 Stránky výrobcu

EVOLVEO RoboTrex H11 Vision


ROBOTREX H11 VISION – INTELIGENTNÝ ROBOTICKÝ VYSÁVAČ

Vstavaná kamera, gyroskopická navigácia, moderný dvojstupňový BLDC motor s režimami ECO & MAX, veľké množstvo snímačov a trojnásobná filtrácia s HEPA filtrom posúva tento model k najefektívnejším pracujúcim robotickým vysávačom na trhu. Vďaka výmenným nádobám na nečistoty a na vodu získate v jednom prístroji pomocníka, ktorý vie vysávať, vytierať aj zametať.



KAMERA A GYROSKOPICKÁ NAVIGÁCIA

Kamera v kombinácii s gyroskopickou navigáciou pomáha pre výrazne lepšiu orientáciu v priestore a tým zásadne skracuje dobu potrebnú na upratovanie a zároveň zabraňuje opakovaným prejazdom rovnakého miesta. Vďaka optimalizácii trasy tak vysávač dosahuje dokonalého pokrytia uprataného priestoru a sám rozpozná, kedy je upratané a po ukončení upratovania sa vráti späť do nabíjacej základne.



DOKONALÉ UPRATOVANIE S VYTRENÍM VODOU

Rotačná centrálna kefa a dve antistatické bočné kefky zaistia kvalitné vyčistenie kobercov aj hladkých podláh a vyčistia všetky ťažko dostupné miesta.

Veľký výmenný zásobník na vodu s mopom z mikrovlákna vytrie viac ako 200 m2 podlahy na jedno naplnenie. Inteligentný elektronický systém zaistí plynulý prísun vody bez nadmerného premočenia a je tak vhodný aj na drevené podlahy a parkety. Navyše aj v režime mokrého stierania stále fungujú rotačné kefy, ktoré tak dokážu zamiesť nečistoty z podlahy a upratovanie je tak možné skrátiť na polovicu.

Tri páry senzorov zabránia pádu vysávača zo schodov a deväť párov senzorov proti nárazu ochráni váš nábytok aj vysávač pred nárazmi a poškodením.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI ROBOTICKÉHO VYSÁVAČA EVOLVEO ROBOTREX H11 VISION

  • Kamera a gyroskopická navigácia
  • Možnosť stierania vodou s XXL mopom
  • Možnosť stierania suchým mopom XXL pre odstránenie jemného prachu
  • Centrálna TURBO kefa a dvojica bočných kief
  • Dva režimy sacieho výkonu ECO & MAX
  • Možnosť naplánovania upratovania v stanovený čas (odložené upratovanie)
  • Automatické prispôsobenie rôznym typom podláh (plávajúca, dlažba, linoleum alebo nízke koberce)
  • Trojúrovňová filtrácia: primárny filter, sekundárny filter a HEPA filter zachytávajúci aj ten najjemnejší prach a nečistoty
  • Bezvrecková prevádzka
  • Moderný a tichý 22 W BLDC motor s dlhou životnosťou
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici
  • Doba prevádzky až 120 minút na jedno nabitie
  • Moderná vysokokapacitná Li-ion batéria 2 600 mAh
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Infračervené diaľkové ovládanie s LED displejom
  • Elegantný povrch z perleťového tvrdeného skla
  • Výška len 72 mm

OBSAH BALENIA

  • EVOLVEO RoboTrex H11 Vision
  • Zásobník na vodu pre mokré mopovanie
  • Zásobník na prach pre vysávanie
  • Infračervené diaľkové ovládanie s LED displejom
  • 2 ks batérií pre diaľkové ovládanie
  • Dobíjacia základňa
  • 230 V napájací zdroj
  • HEPA filter
  • Mopovací modul s mopovacou tkaninou, veľkosť XXL
  • Náhradná mopovacia tkanina z mikrovlákna, veľkosť XXL
  • Náhradné bočné čistiace kefy, 2 ks
  • Čistiaca kefka
  • Návod

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Kamerová, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Kamerová, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Nárazník so spomaleným dotykom Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
22 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
59 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
59 dB Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Da sa niekde kupit nahradna kefa do tohto vysavacu ? Dakujem

Dobrý den, jaký je prosím základní rozdíl mezi vysavačem Evolveo H9 a H11. Našel jsem, že H9 by měl být novější model a měl by mít navíc mobilní aplikaci a silnější motor. Potřebuji, aby si poradil s psími chlupy a vlasy. Který z těchto dvou typů byste mi doporučili a proč? Děkuji.

dobrý večer,je EVOLVEO RoboTrex H11 Vision vhodný na vinylovou podlahu Fatra Thermifix s PUR ochrannou vrstvou? Němcová.

Dobrý den,je EVOLVEO RoboTrex H11 Vision vhodný na vinylovou podlahu Fatra Thermofix s PUR ochrannou vrstvou?Zdravím Němcová.

prosim vas, pre rezim mopovania.. ak sa v izbe nachadza koberec tak pri mopovani ten koberec obide alebo mopuje aj koberec ? koberec je pod gaucom a aj kusok pred gaucom..dakujem

prosim vas, pre rezim mopovania.. ak sa v izbe nachadza koberec tak pri mopovani ten koberec obide alebo mopuje aj koberec ? koberec je pod gaucom a aj kusok pred gaucom..dakujem

Dobrý den, vysavač máme doma, nedaří se mu však po dokončení úklidu ani po tlačítku Home se vrátit do stanice. Motá se chvíli po místnosti a pak zůstane někde uprostřed. Nijak ho nepřemisťujeme, ani robota ani stanici. Je na to nějaká rada? Díky moc.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vysává i ve tmě. Děkuji

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s vysáváním koberců s asi centimetrovým chlupem? Děkuji

Dobrý den, je prosím možné naprogramovat robota každý den na jiný čas? Zvládá robot úklid v členitém prostoru (po uklizení místnosti vyjetí dveřmi a pokračovat v úklidu v další adt. a následně se vrátit na základnu)? Jakou roli hraje v navigaci robota zmiňovaná kamera? Je vodní pumpa (pro stírání vodou) elektronicky řízená? Děkuji Zdravím Jindra S.

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO RoboTrex H11 Vision
Príslušenstvo pre EVOLVEO RoboTrex H11 Vision Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO RoboTrex H11 Vision. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO RoboTrex H11 Vision.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií