Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM

Zobraziť katalóg
Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM
Svetlo na fotenie – pre malé osvetlenie produktov, fotografovanie portrétov alebo makro produktov, súprava obsahuje 1x Fomei LED Ring SMD 23W, 1x LED svetlo Fomei Slim 15W, 1x spínanie napájania 3–12V/2,25A, 2x štúdiový stojan LS-260A
Kód:  FOM019b Stránky výrobcu
Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Predaj skončil

Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM

Femei LED RING SMD a LIGHT SLIM sú ideálne na kompletné osvetlenie scény, portrétu alebo rozhovoru. Pomocou kruhového svetla môžeme dosiahnuť úplné osvetlenie celej tváre alebo vypnúť niektoré časti na vytvorenie tieňa. LIGHT SLIM Kit môžete použiť na zvýraznenie detailov. Môžeme tiež podporiť celé osvetlenie reflexnou doskou. 

Kľúčové vlastnosti Svetlo FOMEI LED RING SMD + LIGHT SLIM

  • Súprava svetiel FOMEI LED RING SMD a LIGHT SLIM
  • Ideálne pre kompletné osvetlenie scény alebo interview
  • LED dióda SMART LED RING je rozdelená na 4 diely
  • Schopnosť vytvoriť kreatívny portrét
  • Reflexná doska
  • Možnosť namontovať fotoaparát priamo na svetlo FOMEI LED RING SMD

Fomei LED RING SMD

Kruhové svetlo Fomei LED RING SMD 23 W sa používa najmä v portrétnej fotografii. Vďaka tomu budete môcť vytvoriť portrét a krásne efekty v očiach pri osvetlení celej tváre zo všetkých strán. Teplota svetla sa môže meniť od 3 000 K do 5 600 K, čo vám tiež umožňuje prispôsobiť svetlo vašim existujúcim. Svetlo pozostáva z 112 LED 0,2 wattov, čo znamená, že celkový výkon svetla je 23 wattov. Tieto diódy sú rovnomerne rozdelené na 4 časti, z ktorých každá môže byť vypnutá alebo zapnutá. Vďaka tomu môžete vo vašich očiach vytvárať rôzne odrazy, čím je váš portrét jedinečný. Svetlo je namontované na držiaku, ktorý sa môže pohybovať hore a dole, a možnosť pripojenia fotoaparátu priamo k svetlu.

Fomei LIGHT SLIM

Jedná sa o prenosný LED panel, ktorý je ideálny pre osvetlenie scény vo vonkajšom prostredí, interiér alebo osvetlenie malých výrobkov . Tento ľahko použiteľný 15-wattový LED panel s reflexnou doskou vytvára veľa kombinácií svetla. Je tu tiež možnosť nastaviť teplotu farieb od 3 200 K do 5 600 K. Umožňuje tiež prispôsobenie tejto súpravy a vašich existujúcich svetiel. LED panely sú napájané zo siete alebo z batérie. Panel nemá batériu a napájací adaptér.

Obsah balenia:
1 × LED svetlo FOMEI Slim 15 W
1 × FOMEI LED krúžok 23 W
1 x sieťový adaptér
2 × štúdiový stojan LS-260A
2 × kĺbová hlava UH-400T
1 x reflexná doska 5 v 1/60 cm

 

Hmotnosť:
LED dióda FOMEI 0,9kg
LED svetlá FOMEI Slim 0,2 kg

 

Rozmery:
FOMEI LED krúžok 380×380×50 mm
FOMEI LED Light Slim 200×136×18 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM készlet.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií