Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Fujitsu Esprimo P756 / E85 +

Zobraziť katalóg
Fujitsu Esprimo P756 / E85 +
Počítač Intel CPU, Intel Q150, RAM až 8 GB DDR4, Intel HD Graphics, SSD až 256 GB, DVD, DVI-D, 2x DisplayPort, čítačka kariet, USB 3.0, COM, M.2 2280, -bit, záruka na mieste
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TF308a0NAD Stránky výrobcu

Fujitsu Esprimo P756 / E85 +

Séria FUJITSU ESPRIMO je určená predovšetkým pre kancelárske aplikácie a ponúka širokú škálu škálovateľnosti prostredníctvom EasyChange a EasyFix. Vybrané komponenty na čele s vysokovýkonným procesorom Intel Core Skylake spracovávajú náročné úlohy pri zachovaní nízkych prevádzkových nákladov. 85% účinný zdroj energie efektívne spravuje energiu, čím šetrí nielen životné prostredie, ale aj vašu peňaženku. Správa prebieha v systéme Windows 7 Professional s možnosťou inovácie na systém Windows 10 a je dodávaná s myšou a klávesnicou, takže je pripravená okamžite po rozbalení.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný a zároveň hospodárny počítač
  • Napájanie s 85% účinnosťou
  • Rýchle SSD alebo HDD pri 7200 ot / min./ min.
  • Beží v systéme Windows 7 Professional s inováciami
  • Dodáva sa s klávesnicou a myšou

Výkon pre náročné

Rovnako ako každá dobrá pracovná stanica je to tiež kontrolované výkonným procesorom. V tomto prípade prišiel výber procesorov Intel Core z generácie Skylake a ponúkajú úžasný výpočtový výkon pri zachovaní vynikajúceho pomeru výkonu k wattu. Procesory pracujú s pamäťou až 8 GB a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 530. S takýmto zariadením sa nemusíte ani obávať náročných programov alebo viacerých okenných prác súčasne.

Bohaté vybavenie

Môžete si vybrať rýchly disk SSD alebo klasický pevný disk na ukladanie obchodných údajov. Ak nie je k dispozícii dostatočná kapacita, nie je problém s pripojením iných diskov alebo pomocou konektorov USB 3.0 pre veľmi rýchle prenosy dát, napríklad z externého úložného priestoru. Môžete zálohovať dôležité a citlivé údaje na optické médiá DVD vrátane dvoch vrstiev. Zariadenie s bohatým konektorom pokrýva všetky najdôležitejšie spôsoby pripojenia periférnych zariadení.

Trojročná záruka na mieste, vrátane zákazníckej služby, poskytuje výrobca na kvalitu celej súpravy vyrobenej v Nemecku.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Fujitsu Esprimo Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Fujitsu Esprimo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Esprimo P756 / E85 + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo P756/E85+.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií