Doručení zdarma Stellar Blade

Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath
Hra na konzoli
Kód:  MX118a
Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath Predaj skončil

Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath

Pokračování legendární sci-fi real-time strategické hry Command & Conquer 3, tentokrát s podtitulem Kanes Wrath. Vychází z předchozího dílu Command & Conquer 3: Tiberium Wars, který rozšiřuje o nové jednotky a herní módy. Hra má poutavý děj s celou řadou překvapivých zvratů a nečekaný konec. Dokáže tak zaručit množství dobře strávených hodin.

Do této nové edice bylo přidáno množtví jednotek a budov, díky kterým je hra opět o něco komplexnější a možnosti taktiky a boje rozmanitější. Dalším velkým bonusem je velké množství nových, velmi rozsáhlých map.

Pojďme se krátce podívat na příběh. Děj se odehrává mezi mezi druhou a třetí tiberiovou válkou. Společenství GDI a NOD byla donucena ke spolupráci, díky které se jim podařilo zničit umělou inteligenci Cabal. Potom sice na určitou dobu nastal mír, ten ale některým lidem rozhodně nevyhovoval. Bratrstvo NOD se rozpadá na několik vzájemně soupeřících skupin a přetahují se o moc. V tu chvíli se do hry zapojí v podtitulu hry jmenovaný Kane, který vás pěkně z ústraní ovládá. Vaším úkolem bude z pozice vůdce jedné z rozštěpených skupin NODu jeho znovuspojení, které umožní Kanův pohodlný návrat, který je ve světě Command & Conquer nechvalně znám. To je však již jiná kapitola tohoto rozmanitého herního světa..

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Command & Conquer 3: Kanes Wrath.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií