Alzaboxy Q1 AlzaBoxy Q1

Snapchat Spectacles

Zobraziť katalóg
Snapchat Spectacles
Okuliare – slnečné so športovou videokamerou
Kód:  SSPVR1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Snapchat Spectacles Predaj skončil

Snapchat Spectacles

Známa spoločnosť, ktorá vlastní obľúbenú sociálnu sieť Snapchat predstavuje svoj prvý hardvér. Slnečné okuliare Spectacles nie sú len štýlový doplnok, ale majú v sebe zabudovaný kamerový systém, ktorý komunikuje s aplikáciou Snapchat.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlové okuliare s pridanou funkciou kamery
  • Dve širokouhlé šošovky na natáčanie krátkych videí
  • Automatická synchronizácia s aplikáciou snapchat
  • Podpora iOS a Android
  • Celodenná výdrž batérie
  • LED indikujúce stav natáčania a vybíjania batérie

Dvojitá kamera

Na každej strane sa nachádza šošovka so 115° uhlom snímania. Vďaka nim môže užívateľ nahrávať presne to, čo vidí po 10-sekundových úsekoch, ktoré je možné tlačidlom predĺžiť až na pol minúty. Nahraté zábery sa potom automaticky pošlú do aplikácie snapchat. Vďaka formátu rybieho oka si aplikácia video sama oreže a výsledok je tak dobre viditeľný na výšku i šírku displeja.

Jednoduché používanie

Výhodou okuliarov Spectacles je, že si dokážu video uložiť do chvíle, než sa pripoja k telefónu a dáta synchronizujú. Nemusíte tak mať telefón stále pri sebe. Okuliare komunikujú s operačným systémom iOS a Android s tým, že v prípade iOS je možné krátke videá posielať aj cez Bluetooth. Výrobca sľubuje celodennú výdrž batérie, ktorá by sa mala dať v prípade potreby dobiť až 4× pomocou špeciálneho obalu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Snapchat Spectacles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Snapchat Spectacles Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Snapchat Spectacles Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Snapchat Spectacles Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Snapchat Spectacles.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií