AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GARNI 1055 Arcus

Zobraziť katalóg
GARNI 1055 Arcus
5 4 hodnotení
Meteostanica s predpoveďou počasia, so sledovaním aktuálneho počasia, meranie vonkajšej teploty, barometrického tlaku, vlhkosti, rýchlosti a smeru vetra, funkcie: bezdrôtový senzor, LCD displej, hodiny a dátum
Kód:  DH846a Produktové číslo:  8592733020520

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNI 1055 Arcus

Meteostanica GARNI 1055 Arcus s WiFi pripojením

Poloprofesionálna meteostanica GARNI 1055 Arcus s integrovaným bezdrôtovým čidlom je ideálne zariadenie pre amatérskych meteorológov, ktorým poskytne vyčerpávajúce informácie o počasí. Na prehľadnom farebnom LCD displeji zobrazí okrem vonkajšej a vnútornej teploty, vlhkosti a barometrického tlaku aj podrobnejšie informácie, ako je smer, rýchlosť a nárazy vetra, zrážky, UV žiarenie alebo hodnotu rosného bodu.


Kľúčové vlastnosti meteostanice Garni 1055 Arcus

  • Vodeodolný bezdrôtový senzor 6 v 1 s dosahom až 150 m
  • Bezdrôtový prenos hodnôt zo senzora (možno použiť až 7 senzorov)
  • Prehľadný LCD displej s rozmerom 163 x 120 mm
  • 6 animovaných ikon (slnečno, polojasno, oblačno, dážď, búrky, sneženie)
  • Zobrazenie vývoja nameraných hodnôt
  • Rozlišuje 16 rôznych smerov vetra
  • Čas a dátum riadený internetovým signálom s možnosťou manuálneho nastavenia
  • Budík s možnosťou opakovania a funkcia pre-alarm
  • WiFi rozhranie na prenos nameraných dát do aplikácií Weather Underground a Weathercloud
  • Možnosť aktualizácie firmware cez webové rozhranie

Vstavaná pamäť a alarm meteostanice GARNI 1055 Arcus

Meteostanica GARNI 1055 Arcus disponuje integrovanou pamäťou, do ktorej sa ukladajú namerané hodnoty s dátumom a časom záznamu za uplynulých 24 hodín. K dispozícii je tiež alarm, ktorý vás upozorní na dosiahnutie limitnej hodnoty teploty, pokles barometrického tlaku či zmenu priemernej rýchlosti vetra. Po prekročení hraničnej hodnoty sa ozve zvukový signál a na displeji sa zobrazí ikona.


Jednoduché zdieľanie a analýza nameraných hodnôt

Namerané hodnoty môžete prenášať pomocou bezdrôtovej WiFi a ľahko zdieľať s webovými službami Weather Underground a Weathercloud či zobraziť v mobilnej aplikácii Weather Underground (Android, iOS). Vďaka tomu získate dokonalý prehľad o jednotlivých meraniach a ich vývoji v čase na získanie podrobných podkladov k ďalším analýzam a prehľadom.


Čo všetko meteostanica Garni 1055 Arcus dokáže?

  • Meranie vnútornej a vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti
  • Meranie zrážok, rýchlosti a smeru vetra
  • Meranie barometrického tlaku
  • Zobrazenie priemernej rýchlosti a nárazov vetra vm/s, km/h, uzloch, alebo mph
  • Zobrazenie aktuálneho smeru vetra a jeho grafické znázornenie za posledných 5 min
  • Zobrazenie sily vetra v Beaufortovej stupnici
  • Zobrazenie vonkajšieho rosného bodu, teplotného indexu a hodnoty Wind Chill
  • Meranie dažďových zrážok – celkové, za poslednú hodinu, deň, týždeň aj mesiac
  • Zobrazenie UV indexu s možnosťou kalibrácie
  • Zobrazenie času východu a západu slnka nastavené podľa aktuálneho umiestnenia (po pripojení na internet)

Parametre a špecifikácia

Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota, vlhkosť, rýchlosť a smer vetra Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne, predpoveď Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
barometrický tlak, Teplota, vlhkosť, rýchlosť a smer vetra Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Ukazuje tato stanice kolik napršelo srážek ? Nebo dá se popřípadě toto čidlo srážek ke stanici přikoupit ? Děkuji za reakci.

Dobry den, v popise je ze stanica posiela data aj to weathercloud. Vsade som nasiel, ze podporuje iba weather underground. Viete mi to potvrdit? dakujem pekne

Dobrý den, Mám meteostanici Garni 1055 Arcus doma. Nefunguje zobrazení UV indexu pořád ukazuje "0" i když je slunný den. V popisu funkcí píšete: Zobrazení UV indexu s možností kalibrace. Je to vada čidla -> reklamace nebo je nutná kalibrace tohoto UV čidla. Děkuji za odpověď Ferenčík Jiří

Dobrý deň, nikde som nenašiel ako je napájaná samotná meteostanica, ide z nej nejaký kabel alebo je tiež na baterky ako vonkajší senzor (ten je na 3xAA?) ?

Dobrý den. Dnes jsem zprovozňoval tuto stanici a jelikož to je již druhá která mě pracuje se serverem Wunderground, vše jsem zvládnul. Ovšem mám problém, který nedokáži vyřešit. Ukazatel tlaku vzduchu jede v jedné vodorovné čáře. Snažil jsem se dle návodu aktualizovat firmware, je tam o problému psáno. Ale přesto že postupuji (asi 15x) přesně podle návodu, žádná aktualizace se mě nespustí. Po zasunutí USB naformátovaném na FAT32, zapojení napájení a vložení baterií se nic nestane. Můžete prosím poradit? Nebo to je na reklamaci? Děkuji.

Dobrý den, funguje Meteostanice bez přístupu k internetu?

Ako je riešené napájanie vonkajšieho senzoru? Ak je k tomu adaptér aký dlhý je kábel?

Měří hlavní jednotka taky teplotu a vlhkost pro Indoor, nebo potřebujete druhý dodávaný bezdrátovy senzor? Na displeji hlavni jednotky jsem nikde tři údaje nenašel, jen Indoor, Outdoor, ale z druhého senzoru v dodávce nic. Jaká je přenášená vzdálenost mezi hlavní jednotkou a venkovním 6v1 čidlem? Děkuji za odpověď a přeji hezký den Víťa Kulíšek.

Zakoupil jsem tuto stanici ale bohužel jak posílat data na wundeground ? Účet jsem si tam založil ale píše mi to že stanice nevysílá. Postupoval jsem podle návodu. Ví to někdo?

Dobrý den, lze tato meteostanice kromě připojení k Weather Underground přes WiFi připojit k PC pro stahování dat? Děkuji Michal

Diskusia a poradňa k GARNI 1055 Arcus
Príslušenstvo pre GARNI 1055 Arcus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNI 1055 Arcus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GARNI 1055 Arcus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNI 1055 Arcus.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií