AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Gastroback 40998

Zobraziť katalóg
Gastroback 40998
Stolný mixér 500 W, 18 000 - 22 000 ot./min., sklenená nádoba 1,5 l, 2 rýchlosti, pulzné funkcie, 6-násobný nôž z ušlachtilej ocele, bezpečnostný zámok, protišmykové nôžky, antikorové vyhotovenie
Kód:  5GASSM001 Produktové číslo:  40998 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gastroback 40998

Teraz si aj vy doma môžete behom pár minút vyrobiť nápoje, omáčky a koktaily, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani päťhviezdičková reštaurácia. Antikorový stolový mixér Gastroback disponuje oceľovým telom, ktoré zabezpečí vysokú odolnosť, a veľkou sklenenou nádobou. Elegantné vyhotovenie poskytuje profesionálny výkon a kvalitu, a ani v jednom ohľade tento mixér nesklame.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká kvalita potvrdená antikorovým telom a skvelý výkon
  • Dostatočný objem sklenenej nádoby aj pre väčšie množstvo mixovaných prostriedkov
  • 6-násobný antikorový nôž si poradí s každou potravinou
  • Protišmykové nôžky zabránia nechcenému presunu mixéra

Rýchlo a zdravo

Jedinečný kuchynský pomocník so 6-násobným antikorovým nožom a až 22 000 otáčkami za minútu spoľahlivo rozmixuje aj tie najnáročnejšie potraviny. Behom chvíľky si pripravíte zdravé ovocné a fitness nápoje, koktaily, polievky či omáčky a pre vaše ratolesti detskú výživu. Nielen v horúcich letných mesiacoch iste uvítate aj možnosť drvenia ľadu, navyše tento mixér zvládne aj šľahanie, sekanie a miešanie. 2 rýchlosti a pulzná funkcia sa hodia pre väčšinu pokrmov.

Rozmery:
175 × 185 × 395 mm

Hmotnosť:
2,9 kg

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gastroback 40998 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gastroback 40998. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gastroback 40998. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gastroback 40998. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gastroback 40998.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií