AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

GAT Gaia 6 šálok

Zobraziť katalóg
GAT Gaia 6 šálok
4,0 1 hodnotení
Moka kávovar 400W, kapacita 4 alebo 6 mocca šálok, izolované uško, otočný podstavec
Kód:  GATMK001 Produktové číslo:  601006tras

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAT Gaia 6 šálok

Zabudnite na českého turka alebo instantné dobroty zo supermarketu. Že je kvalitný kávovar príliš drahý? Z kávové veľmoci, Taliansko, prichádza skvelé riešenie, ktoré bude rozmaznávať vaše chuťové poháriky vo veľkom štýle. A pritom je to "len" trochu múdrejší moka kanvička. Musíme však dodať, že táto kanvička je elektrická, takže nepotrebujete platňu a môžete si ju pribaliť na cestu na chalupu alebo kamkoľvek inam. Zrazu v nej uvaríte až 6 šálok lahodnej kávy, prístroj ju vďaka časovači udrží horúcu až po dobu 20 minút.

  • Funkcia časovača pre udržanie teploty
  • Redukcia na 4 šálky
  • Otočný podstavec
  • Vymeniteľné tesnenia
  • Izolavané rukoväť pre vaše bezpečie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GAT Gaia 6 šálok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G.A.T. Gaia 6 šálků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G.A.T. Gaia 6 Tassen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G.A.T. Gaia 6 Tassen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GAT Gaia 6 csésze.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií