PET AP+ plus nový vizuál

Genius GX GAMING HS-G710V

Zobraziť katalóg
Genius GX GAMING HS-G710V
3,0 2 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, priestorový zvuk 7.1, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 110 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, kábel 1,8 m
22,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JG214a2d1 Produktové číslo:  31710014400
Genius GX GAMING HS-G710V 22,90 € Momentálne nedostupné

Genius GX GAMING HS-G710V

Potrebujete mať prehľad o hre a byť o krok napred pred protivníkom? Potom si určite zamilujete herné slúchadlá Genius, s ktorými budete vždy o krok napred. Tieto veľmi pohodlné slúchadlá vám sadnú dokonale okolo uší, budú držať a navyše skvelo hrať. Uzavretá konštrukcia takmer neprepúšťa zvuk von a tlmí okolitý hluk a šum. Izolácia zvuku zvyšuje kvalitu a presnosť 3D audia a vám tak neutečie najmenší detail protivníkovej taktiky. Tieto slúchadlá by vás mohli zaujať 1,8m káblom, ktorý je zapojený do jednej mušle. Frekvenčný rozsah zaručí silné basy aj výšky a čokoľvek iné cezeň už ľudské uši nerozoznajú. Frekvenčný rozsah týchto slúchadiel je od 20 do 20000 Hz, a tak máte istotu, že budete počuť zvuk v tej najvyššej kvalite. Citlivosť má vplyv na akustický výkon, hlavne na zvukovú reprodukciu a hlasitosť. Herné slúchadlá Genius ponúkajú citlivosť 110 dB/mW. Dôležitým parametrom je tiež veľkosť meniča, tá je 40 mm.

Hlavné prednosti herných slúchadiel Genius GX GAMING HS-G710V

  • S hernými slúchadlami Genius vám neunikne najmenší detail
  • Citlivosť slúchadiel je 110 dB/mW
  • Veľkosť meničov je 40 mm
  • Uzatvorená konštrukcia herných slúchadiel
  • Frekvencia slúchadiel je od 20 do 20000 Hz
  • Kábel s dĺžkou 1,8 m
  • Typ pripojenia: USB Type-A
  • Impedancia s veľkosťou 32 Ohm
  • Mikrofón disponuje všesmerovým snímaním
  • Herné slúchadlá s mikrofónom s citlivosťou 110 dB/mW
  • Priestorový zvuk 7.1
  • Farba: čierna
  • Slúchadlá herné Genius vážia 396 g

Ďalšie dôležité funkcie a vlastnosti herných slúchadiel Genius GX GAMING HS-G710V

Herné slúchadlá Genius by nemali chýbať žiadnemu zapálenému hráčovi. Slúchadlá sú opatrené mikrofónom na ľahšiu komunikáciu počas hry. Priestorový zvuk 7.1 poskytuje neskutočne presné priestorové audio, vďaka ktorému budete mať pri hraní náskok a budete počuť každý nepriateľov krok.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
110 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
396 g Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám problém s hlasitostí mikrofonu (mikrofon funguje jak má pouze když je mikrofon přímo u úst). Délka mikrofonu je malá a dírka, kterou vstupuje zvuk je mimo dosah úst tak, aby mikrofon fungoval. prosím o radu jak naložit se vzniklými problémy. Děkuji.

Dobrý deň. Prosím pekne majú tieto slúchadlá len "virtuálny priestorový zvuk" alebo majú skutočný priestorový zvuk?

Dobrý den, dostala jsem tyhle sluchátka ale nemůžeme přijít jak se nastavují. Jsou mi velké a už nevím jak by se dala čelenka nastavit na menší velikost, předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, dostala jsem tyhle sluchátka ale nemůžeme přijít jak se nastavují. Jsou mi velké a už nevím jak by se dala čelenka nastavit na menší velikost, předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, taky mám problém s hlasitostí mikrofonu. V počítači jsem ho zesílil úplně naplno (dle dotazu níže), ale při používání je pořád dost tichý. Je možné ještě někde zesílit výkon?

Dobrý den,v parametrech je uvedeno Podpora zařízení Android.Budou teda fungovat i na tv Sony Bravia KD-70XF8305 kdyz je android TV.Děkuji

Dobrý den Genius GX Gaming HS-G710V Tento typ sluchátek má dle výrobce uvedeny i vibrace.. chci se zeptat jestli to tak platí i u Vás, protože to v popisu to nemáte napsané děkuji za odpověď

Dobrý deň. Potrebuje od vás radu. Synovi chcem kúpiť náhradu za pokazené slúchadlá ale vôbec sa v tom nevyznám. Tieto mám v pláne u vás kúpiť ale syn doteraz mal vždy slúchadlá pripojené k pc cez dva 3,5mm jacky. Jeden audio druhy mikrofon. Tu čítam že je pripojenie len cez usb. Fungujú tie sluchátka bez problemov v kazdom pc? Alebo tam je nejaka specialna požiadavka na nejakú zvukovú kartu alebo nieco podobne? Jedná sa o starší typ pc. Nerada by som kupila niečo čo potom nebude mať u využitie. Dakujem

Dobrý deň sú aspoň kvalitné tieto sluchadlá lebo pred pár týždňami som u vás kupoval podobné a rozpadli sa ????

Diskusia a poradňa k Genius GX GAMING HS-G710V
Príslušenstvo pre Genius GX GAMING HS-G710V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming HS-G710V.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií