Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE Z370-HD3

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z370-HD3
5 2 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, DDR4 SDRAM 2666, SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1ch audio, ATX, sc1151 (iba Coffee Lake)
Kód:  AGZ370a6 Produktové číslo:  Z370 HD3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE Z370-HD3

Nové procesory Intel Coffee Lake majú ambície úplne ovládnuť desktopovú platformu. Šesť výkonných jadier prémiového CPU Intel Core i7 je predsalen veľké lákadlo pre každého. S vylepšením procesora sa však spája aj nutná investícia do základnej dosky, ktorá je vybavená prepracovanou päticou 1151 a hlavne čipovou súpravou Intel Z370. Jej výhodou je garantovaná podpora spomínaných procesorov Intel Coffee Lake. 

Základná doska Gigabyte Z370-HD3 je určená pre lacnejšie PC zostavy a odporúčame ju predovšetkým v spojení s procesormi Intel Core i3 alebo Core i5.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Gigabyte Z370-HD3

  • Úplne nová čipová súprava Intel Z370
  • Zameranie výhradne na 8. generáciu procesorov Intel Coffee Lake
  • Obsahuje moderný port M.2 pre rýchle SSD
  • Možnosť zapojenia až  grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s manažérom optimalizácie pripojenia zabezpečí stabilné online bitky
  • Aplikácia Smart Fan 5 spolupracuje so zvýšeným počtom teplotných senzorov
  • Jedinečný dravý vzhľad s osvetlením RGB Fusion
  • Základná doska vôbec nepodporuje CPU Kaby Lake alebo Skylake

Cenovo výhodná základná doska pre CPU Coffee Lake

So základnou doskou Gigabyte Z370-HD3 sa určite nemusíte držať na uzde. Ak sa snažíte dosiahnuť najvyššiu snímkovú frekvenciu s nekompromisným rozlíšením, je nutné využiť multigrafickú konfiguráciu. Zapojte preto až 2 grafické karty v režime AMD CrossFire a vychutnajte si svoj herný zážitok na maximum. Masívny výkon tejto dosky nakoniec podporíte pripojením až 4 operačných pamätí DDR4 SDRAM s maximálnou OC frekvenciou až 4 000 MHz. 

Prenos dát rýchlosťou blesku

Na ukladanie dát je na palube tejto hernej mašiny pripravených 6 SATA III portov. Na doske však nájdete aj jeden konektor M.2, ktorý je ako stvorený na pripojenie ultrarýchleho SSD. Porty USB 3.1 zabezpečujú až dvakrát rýchlejší prenos dát z externých zariadení oproti predchádzajúcej generácii a rovnako poskytujú aj spätnú kompatibilitu s USB 2.0 a 3.0.

RGB osvetlenie je povinnou výbavou

Intel Gigabit LAN vám v spolupráci s manažérom cFosSpeed poskytne možnosť ovládania sieťovej činnosti, aby ste zlepšili svoje internetové pripojenie počas hrania. Vzhľad svojej základnej dosky prispôsobíte svojmu individuálnemu štýlu pomocou plne konfigurovateľného RGB osvetlenia, vďaka ktorému sa bude doska v skrini s priehľadnou bočnicou perfektne vynímať.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aku maximalnu rychlost ramiek poporuje doska

podporuje doska taktovanie?

Zdravím, dneska ráno jsem byl normálně na PC a odpoledne zapnu PC a najednou se PC nezapnul a speaker žádal 5x pipat a když sem zjistil na netu co to znamená tak zjistím že je problém u CPU a tak hledám závadu u zdroje že jsem špatně něco nedomacknul a nic, tak zkusím sundat CPU a pak zjistím že je jeden PIN ohnutý, dá se to nějak opravit nebo to mám reklamovat ale bojím se že mi reklamaci neuznají, PC mám od úterý

Dobry. Deska podporuje 2666 mhz nebo 4000 mhz?

Dobrý deň prajem. V popise dosky je napísané "DDR4 SDRAM 2666". Znamená to, že na dosku je možné osadiť len RAMky označené tu v obchode ako "SDRAM" (napríklad: https://www.alza.sk/crucial-8gb-kit-ddr4-sdram-2400mhz-cl16-ballistix-sport-lt-single-ranked-white-d3988546.htm) alebo je možné na ňu osadiť hociktoré DDR4 RAMky?

Je tato deska kompatibilní se sw. Aura Sync? Nebo jestli s dodávaným sw. RGB Fusion lze konfigurovat ADATA XPG Spectrix D40 + ADATA STORM RGB M.2 SSD Cooling. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den! 1) Opravte si prosím parametry, deska nepodporuje SLI, pouze CrossFire 2) Kdy do nabídky zařadíte mATX verzi Z370M D3H? Děkuji

pripojím k tejto doske 20-pinovy zdroj ?

Diskusia a poradňa k GIGABYTE Z370-HD3
Príslušenstvo pre GIGABYTE Z370-HD3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z370-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z370-HD3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE Z370-HD3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií