Glowforge Basic 3D Laser Printer

Zobraziť katalóg
Glowforge Basic 3D Laser Printer
3D tlačiareň - pracovná plocha 300x 500mm, maximálna hrúbka rezania 13mm, dve kamery, WiFi
Kód:  DF500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Glowforge Basic 3D Laser Printer Predaj skončil

Glowforge Basic 3D Laser Printer

Vývojári a nadšenci do 3D tlače majú pred sebou svetlú budúcnosť, pretože práve v 3D tlači sa skrýva ohromný potenciál. Doteraz pomerne nevzhľadné kusy sa už teraz trasú, až sa na konci roka 2015 objaví novinka zo stajne spoločnosti Glowforge. Ich 3D tlačiareň Glowforge Basic 3D prichádza s úplne odlišným prístupom - materiál totiž nevrství, ale odoberá.

Kľúčové vlastnosti

  • Laserová 3D tlačiareň s funkciami rezanie a rytie
  • Maximálna hrúbka materiálu 13 mm (podložkou), 38 mm (bez podložky)
  • Kompatibilita s formátmi JPG, PNG, TIF, SVG, AI, DXF, PDF a ďalšími
  • Pluginy pre grafický SW vrátane Adobe Illustratoru a Inkscape
  • Široká podpora materiálov - sklo, keramika, koža, drevo, kameň, hliník ...
  • Wifi konektivita

Konečne 3D tlačiareň v nádhernom vyhotovení

Snehobiela Glowforge Basic 3D Laser Printer vás upúta na prvý pohľad a počas ďalších pár minút už nezavriete pusu ani na sekundu. Stačí totiž vložiť vhodný materiál a behom chvíľky máte napríklad personalizovaný skin pre váš MacBook. Za celkové náklady vo výške cca 8 Eur. To znie ako hudba ďalekej budúcnosti, ale opak je pravdou.

Podľa slov autorov ide o laserovú frézu s neskutočným potenciálom, ktorý ďalej navyšuje fantázie každého potencionálneho majiteľa. K návrhu samotného výtvoru, vám postačí klasický softvér ako Adobe Photoshop, alebo Illustrator. Ďalšou voľbou je možnosť využiť jednu z mnohých vopred predpripravených šablón od tvorcov projektu a výtvor si len bez práce vytlačiť.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Glowforge Basic 3D Laser Printer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Glowforge Basic 3D Laser Printer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Glowforge Basic 3D Laser Printer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Glowforge Basic 3D Laser Printer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Glowforge Basic 3D lézernyomtató.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií