PET PET

Google Chromecast

Zobraziť katalóg
Google Chromecast
3,6 13 hodnotení
Mini PC pre on-line obsah, Netflix, YouTube, Hulu Plus, Google Play Movies a Music, Chrome, micro USB, HDMI
Kód:  XX901chrom Produktové číslo:  H2G2-42/promo

Google Chromecast

Google Chromecast je miniatúrne zariadenie o váhe 34 g, ktoré v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál. Z vašej televízie, monitora alebo napríklad z projektora urobí behom okamihu multimediálne centrum s prakticky neobmedzeným zdrojom obsahu. Stačí ho zasunúť do voľného HDMI portu, pripojiť napájanie microUSB portom a zábava môže začať.

Minimalistická sila

Najjednoduchšia cesta k online zábave.

  • Multimediálne centrum
  • Google Play, Youtube
  • Ľahké zapojenie
  • Správa cez mobilné zariadenia
  • Kompatibilný s Apple

Nová éra zábavy

Triviálnu inštaláciu a škárovanie máte úspešne za sebou a teraz už zostáva len pustiť video na YouTube z chytrého telefónu alebo tabletu, raz kliknúť a už frčí obraz aj zvuk na veľkej obrazovke.

Medzi ďalšie podporované služby v SR patrí služba Google Play Music, takže hudobné produkcie cez Hi-Fi systém budú čírou radosťou. V dnešnej dobe už nepotrebujete zložito šachovať s CD diskami, stačí použiť aplikáciu v telefóne a problém je vyriešený.

Prístupné ovládanie

Ešte zaujímavejšie využitie naskytá obľúbený webový prehliadač Chrome. Rovnomenné rozšírenie totiž zrkadlí obsah prehliadača priamo na televíziu.

Túlanie internetom, prezentácie fotiek alebo iná každodenná činnosť sa dostáva na úplne novú rovinu využitia. Rad používateľov iste uvíta kompatibilitu aj s konkurenčnou platformou spoločnosti Apple.

Obsah balenia:
Mini počítač
USB kábel (slúži ako napájací adaptér)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem SMART TV, ve které nelze aktualizovat přehrávač Adobe Flash. Z toho důvodu nemohu sledovat např. live přenosy na hokejka.cz, které nyní sledují na PC. Může mi toto zařízení pomoci? Děkuji! S pozdravem, Petr Melichárek

Dobrý den, může fungovat toto zařízení jako sekundární k obrazovka notebooku ? (Využití při prezentacích k propojení s projektorem)

Je možno využít pro skype komunikaci ?

Dobry den,rad bych se zeptal...pisete,ze tento vyrobek se sparuje s moji wifi,ale stane se tak i v pripade,kdyz na wifi mam heslo?Dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k Google Chromecast
Príslušenstvo pre Google Chromecast Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Chromecast. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Chrome. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Chromecast.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií