AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Google Wifi double pack

Zobraziť katalóg
Google Wifi double pack
4,8 9 hodnotení
WiFi router – 802.11a/b/g/n/ac až 1200 Mbps, Dual-Band, 2× GLAN, Mesh Wi-Fi, rodičovská kontrola, mobilná app, 2 adaptéry v balení
Kód:  GO500b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Google Wifi double pack

Google Wifi je inteligentný router pre vašu domácnosť

Dostupnosť stabilného internetu v domácom prostredí je celkom problém, a preto sa Google rozhodol vziať všetko do vlastných rúk. Google Wifi je šikovný router dizajnovaný do tvaru nízkeho bieleho valca, ktorý vsádza na extrémne jednoduché oživenie domácej bezdrôtovej siete. V podstate si vystačíte len so zapojením do elektrickej siete a pripojením internetového kábla. Všetko sa nastaví úplne automaticky a samotný router je potom možné ovládať zo sprievodnej aplikácie v mobilnom telefóne alebo tablete.


Google Wifi
 

1× Google Wifi

Vhodné pre pokrytie bytov a domov s rozlohou až 139 metrov štvorcových.

Google Wifi
 

2× Google Wifi

Vhodné pre pokrytie bytov a domov s rozlohou až 278 metrov štvorcových.

Google Wifi
 

3× Google Wifi

Vhodné pre pokrytie bytov a domov s rozlohou až 418 metrov štvorcových.

Google Wifi úplne dokonale vyriešil aj pokrytie väčších domácností. Stačí si zakúpiť viac kusov Google Wifi a rozmiestniť ich po dome, zariadenie sa potom pri pohybe automaticky pripojí k routeru, ktorý práve ponúka najlepší signál.

Moderné funkcie v akcii

V samotnom základe ide o WiFi router s podporou s teoretickým maximom 900 Mb/s pre modernú 5 GHz sieť a 300 Mb/s pre starší 2,4 GHz variant. Google Wifi tiež sľubuje, že bude funkčné aj streamovanie až 4K videa na päť zariadení súčasne. Zaujímavosťou je, že router sám volí najlepšie frekvenčné kanály v konkrétnom okamihu. Úplne sa tak zbavíte známych problémov, kedy sa siete vzájomne rušia, najmä v rámci bytových domov.


Google WiFi a inteligentný telefón
 

Sprievodné aplikácie pre kompletný prehľad o sieti

Router Google Wifi možno ovládať pomocou bezplatnej aplikácie, cez ktorú dochádza aj k pravidelným bezpečnostným aktualizáciám Google Wifi.

Pomocou rovnakej aplikácie potom môžete ešte kontrolovať zariadenie, zdieľať heslá, meniť prioritu, alebo napríklad vypínať deťom internet na noc.

 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 200 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
10,61 cm Hotovo!
Hmotnosť
340 g Hotovo!
Šírka
10,61 cm Hotovo!
Výška
6,88 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chápu, že musím router připojit přes síťový kabel k již pořízenému modemu/modemrouteru. Lze pak ale další google wifi routery připojit mezi sebou bezdrátově, nebo je také nutné propojení síťovým kabelem? Děkuji

Dobrý den, lze v nastavení routeru povolit službu UPnP, aby přes něj mohla proudit data ze set top boxu pro IP TV?

it require your google account details or auth?

Zdravim, odkiaľ Google wifi beriete? S Nemecka alebo Anglicka? Zaujíma ma či tam sú normálne európske zásuvky alebo anglické ako u Pixelov.

Diskusia a poradňa k Google Wifi double pack
Príslušenstvo pre Google Wifi double pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Wifi double pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Wifi double pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Wifi double pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Wifi double pack.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií