AP+ nový vizuál AlzaPlus+ maličkosti

GP U421

Zobraziť katalóg
GP U421
4,7 3 hodnotení
Nabíjačka USB
Kód:  HM011r1 Produktové číslo:  1604642120 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GP U421


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjačiek batérií. Tento typ USB nabíjačiek prináša veľa výhod. Od menších rozmerov, hmotnosti a výrobných nákladov až po väčšiu kompatibilitu s rôznymi formami napájania.

Tieto nabíjačky sú tiež vybavené najmodernejšou elektronikou riadiacou nabíjací proces a množstvom užitočných funkcií. Zabudnite na staré postupy a zásady nabíjania, teraz už to bude pre každého hračka!


USB nabíjačka batérií GP U421

Najnovšia špičková nabíjačka z dielne GP Batteries ponúka mnoho užitočných vlastností. Vzhľadom na vývoj spotrebnej elektroniky a celosvetové rozšírenie USB platformy budete môcť nabíjať takmer kdekoľvek a kedykoľvek.

Nabíjačku batérií GP U421 môžete napájať z elektrickej siete, z cigaretovej zásuvky vášho auta, z USB konektora notebooku, powerbanky alebo na cestách - vo vlaku či lietadle. K pohodliu pri cestovaní určite prispeje aj malá veľkosť a nízka hmotnosť nabíjačky.


Prepojovací micro USB kábel je samozrejme súčasťou každého balenia. Na optimálny chod tejto nabíjačky je nutný zdroj s 2 A/5 V DC.

Nabíjačka má niekoľko režimov fungovania vrátane inteligentnej diagnostiky, prehľadnej a jednoduchej LED indikácie, ktorá automaticky ukončí nabíjanie, akonáhle je to potrebné. Vďaka otvoru uprostred nabíjačky batérie vždy ľahko vložíte aj vyberiete a nabíjanie batérií sa pre vás stane príjemnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti produktu

vypnuté
Auto on/off

Nabíjačka GP U421 je vybavená plne automatizovanou elektronikou. Sama si riadi proces nabíjania. Po jeho dokončení prechádza najprv do fázy udržiavacieho nabíjania minimálnym prúdom a po určitej dobe ho ukončí úplne.

vypnuté
Turbo charge

Ohromujúca rýchlosť nabíjačky je spojená s inteligentnou diagnostikou a riadením procesu nabíjania. Vďaka tomu zabezpečí čo najrýchlejšie a najšetrnejšie nabitie batérie.

vypnuté
Smart diagnostics

Nabíjačka dokáže vyhodnotiť, či je vložená batéria nenabíjacia či poškodená, alebo či je už nabitá. Nedochádza tak k žiadnemu prebíjaniu batérií a samotný proces nabíjania je čo možno najšetrnejší.

vypnuté
Charge everywhere

Vstupné USB rozhranie nabíjačky umožňuje jej použitie takmer kdekoľvek. Nabíjať môžete klasicky zo siete, z autoadaptéru, USB portu Vášho laptopu, powerbanky, v lietadle, vlaku alebo na letisku.

vypnuté
Ready to use

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

vypnuté
Výdrž kapacity 1 rok

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (LowSelfDischarge) si batérie udržia aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 70 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znova jej plnú kapacitu.

vypnuté
300 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

vypnuté
Šetření nákladů

Používaním nabíjacích batérií a ich správnym zaobchádzaním môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 500 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania tejto batérie.


Technická špecifikácia

druh nabíjačky: inteligentný
vyhotovenie nabíjačky: USB
veľkosti nabíjaných článkov: AAA, AA
špeciálne funkcie: bezpečnostný časovač
napájanie: USB 5 V
typ nabíjaných batérií: NiMH
počet článkov vo vnútri balenia: 4
veľkosť článkov vo vnútri balenia: AA
typ článkov vo vnútri balenia: ReCyko+ Pro 2 000 mAh
počet nabíjacích kanálov: 4
počet nabíjaných batérií súčasne: 1 až 4
napájací kábel do auta: áno

nabíjací prúd pre jednotlivé kanály AA: 3 600 mA/1 800 mA/900 mA
nabíjací prúd pre jednotlivé kanály AAA: 1 500 mA/770 mA/380 mA
udržiavacie dobíjanie: áno
ochrana proti prepólovaniu: áno
detekcia alkalických batérií: áno
detekcia poškodených batérií: áno
doba nabíjania priložených článkov (h:min): 0:40/1:20/2:40
doba nabíjania AA 1 300 mAh: 0:30/1:00/2:00
doba nabíjania AA 2 700 mAh: 1:00/2:00/3:30
doba nabíjania AAA 1 000 mAh: 1:00/2:00/3:30
doba nabíjania AAA 650 mAh: 0:30/1:00/2:00
predajný obal: 1 ks, plastová škatuľka

Parametre a špecifikácia

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!
Maximálny nabíjací prúd na šachtu
3 600 mA Hotovo!
Doba nabíjania
0,5 h Hotovo!
Funkcie
Indikácia nabíjania Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
3 600 mA Hotovo!
Doba nabíjania
0,5 h Hotovo!
Funkcie
Indikácia nabíjania Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Kapacita pribalených akumulátorov
2 000 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím- co to značí -všechny diody blikají rychle červeně, nabíjím 4 AAA 1000 už 3 hodiny. má to tak být nebo je něco špatně ? děkuji brabcová

Dobrý den, je zdroj do sítě součástí balení?

Dobrý den. Je možno nabít i lichý počet baterií (1,3)? Dekuji.

Diskusia a poradňa k GP U421
Príslušenstvo pre GP U421 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP U421. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP U421. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP U421. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP U421.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií