AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Hannspree Micro-PC Windows

Zobraziť katalóg
Hannspree Micro-PC Windows
Mini PC s integrovaným CPU Intel Bay Trail Quad-Core Z3735F 1.33GHz, Intel HD Graphic, 2GB RAM, 32GB eMMC, microSD slot, USB 2.0, HDMI 1.4, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, Windows 8.1 Bing
Kód:  NR890b Produktové číslo:  SNNPDI1BR8

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hannspree Micro-PC Windows Predaj skončil

Hannspree Micro-PC Windows

Už máte dosť toho nepríjemného nosenia aktovky s vaším notebookom všade so sebou. Zaberá vám váš stolný počítač miesto na vašom pracovnom stole. Poznáte ten nepríjemný pocit, keď si o stolný počítač, ktorý stojí pod pracovným stolom, odriete svoje nové topánky? Pohrávate sa pred spaním s myšlienkou, ako získať počítač, ktorý by vás zbavil týchto problémov? Myslíte si, že sa nedá schovať osobný počítač do vrecka nohavíc? Na svetový trh vstupuje Micro PC SNNPDl1B, ktorý rúca všetky mýty a povedačky o obludne veľkých počítačoch. S radosťou vám predstavujeme produkt z liahne spoločnosti HANNspree.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny MicroPC menší ako 10 cm
  • Wi-Fi modul, Bluetooth 4.0
  • Operačný systém Windows 8.1
  • štvorjadrový procesor Intel Atom
  • Pamäť zariadenia 32 GB
  • Slot na pripojenie micro SD karty s veľkosťou 128 GB
  • Konektivita s micro SD, USB 2.0, HDMI 1.4

Ázijský trpaslík

S istotou môžeme povedať, že ide o jeden z najmenších počítačov na svete. Rozmery hovoria za všetko, 110,9 x 38 x 9,8 mm a iba 38 gramov, ide vlastne o taký vreckový počítač. A ako sa toto zariadenie používa? Jednoduchým pripojením tohto produktu do televízie alebo obrazovky, a následným spojením klávesnice a myši so zariadením získate plnohodnotný počítač. A to bez použitia jediného kábla, ktorý by zaberal miesto. Pripojenie na internet zabezpečí vstavaný modul Wi-Fi. Vďaka týmto aspektom môžete jednoducho surfovať po internete, sledovať videá či online filmy, kontaktovať sa s priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí či pracovať na dôležitých dokumentoch do vašej práce.

Výkonnosť samuraja

V samurajovom srdci bije štvorjadrový procesor Intel Atom postavený na platforme Bay Trail a nataktovaný na 1,33 Ghz. To však nie je všetko, môžete sa tešiť aj z grafického jadra Intel HD. Rýchly a istý chod zariadenia zabezpečuje operačný systém Windows 8.1. Interná pamäť sa môže pýšiť celkovou veľkosťou 32 GB, avšak na využívanie sa ponúka 24 GB. Pre náročnejších používateľov je možné pamäť nastaviť o ďalších 128 GB prostredníctvom micro SD/SDHC/SDXC karty. Už teraz je jasné, že z tohto MicroPC sa stane váš verný pomocník takmer kdekoľvek a kedykoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hannspree Micro-PC Windows Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree Micro-PC Windows. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannspree Micro PC-Windows. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hannspree Micro-PC Windows.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií