AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HIKVISION DSK1T501SF

Zobraziť katalóg
HIKVISION DSK1T501SF
Videovrátnik
Kód:  Hiwd420 Produktové číslo:  105245

HIKVISION DSK1T501SF

Potrebujete sa pozrieť, kto zvoní pri dverách, ale nechcete nikam chodiť? Môžete byť bez obáv vďaka videozvončeku HikVision.

Hlavné prednosti zvončeka s kamerou HIKVISION DSK1T501SF

  • Oblasť využitia: zabezpečenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, s akou aplikáciou na mobile/tablete to funguje ? Kde sa to všetko nastavuje ? Dá sa k tomu dokúpiť tablet alebo niečo ? Da sa to nejako prepojiť s kamerovým systémom ? Doporučuje sa to dať vonku na múr na plot ? Zvažujem totižto takýto systém a toto zariadenie sa mi páči ale nie je tu o ňom veľa napísane. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k HIKVISION DSK1T501SF
Príslušenstvo pre HIKVISION DSK1T501SF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HIKVISION DSK1T501SF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HIKVISION DSK1T501SF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HIKVISION DSK1T501SF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HIKVISION DSK1T501SF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií