Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fieldmann CALYPSO 6

Zobraziť katalóg
Fieldmann CALYPSO 6
Záhradný nábytok – polohovateľné drevené kreslá, rozmery 71x56x108cm, možnosť nastavenia operadla do 5 polôh, vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie, balenie obsahuje 2 kusy, vyrobené z dreva tropickej Akácie, nosnosť do 120kg + FDZN 4002-T, stôl, rozmery 150x90x75cm, vhodné na vonkajšie aj vnútorné použitie, vyrobené z dreva tropickej Akácie
Kód:  BOJ245g Produktové číslo:  98029756 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann CALYPSO 6

Milujete posedenie na záhradke trebárs až do dlhých teplých letných nocí? Ste nároční alebo máte jednoducho veľkú rodinu a veľa priateľov? Potom vaše oko určite zaujme zostava záhradného nábytku Fieldmann Calypso 6. Obsahuje veľký stôl a šesť polohovateľných kresiel. V každom kuse nábytku sa odráža kvalitne odvedená práca podčiarknutá pevným drevom exotickej akácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné drevo exotickej akácie
  • Priestranný stôl a polohovateľné kreslá
  • Robustné vyhotovenie
  • Otvor pre slnečník
  • Vnútorné aj vonkajšie využitie
  • Ošetrené olejovým náterom

Kvalitný materiál

Domovinou akácie, z ktorej je nábytok vyrobený, sú tropické a subtropické oblasti južnej pologule. Podmienky, v ktorých drevo rastie, mu dávajú húževnaté vlastnosti a je tak veľmi odolné. S hustotou 640 až 830 g/m3 ide o veľmi kvalitné drevo, ktoré se využívalo okrem iného na stavbu lodí alebo hudobných nástrojov. Pri správnom zaobchádzaní môžete zostavu záhradného nábytku z tohto dreva s výhodou použiť ako na zakomponovanie do interiérov, tak aj do vonkajších záhrad a bude vám spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Drevo je tiež veľmi pekné. So svojou príjemnou plamennou textúrou a hnedo-sivými odtieňami dodá vzhľad komfortnému posedeniu na každom mieste.

Nastavte si všetko podľa konkrétnych potrieb

Zostava Calypso 6 sa vyznačuje najmä svojou variabilitou. Tú predstavujú polohovateľné kreslá, ktoré majú nastaviteľné, ergonomicky tvarované operadlá a to až do 5 polôh. Kreslá sú tiež skladacie a v prípade potreby premiestnenia či uskladnenia ponúkajú jednoduchú manipuláciu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!
Počet stoličiek
6 Hotovo!
Tvar
Obdĺžnik Hotovo!
Otvor na slnečník
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Hnedá Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!
Počet stoličiek
6 Hotovo!

Stôl

Tvar
Obdĺžnik Hotovo!
Otvor na slnečník
Áno Hotovo!
Dĺžka
150 cm Hotovo!
Šírka
90 cm Hotovo!
Výška
75 cm Hotovo!

Stolička

Nosnosť
120 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Skladacie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fieldmann CALYPSO 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann CALYPSO 6           .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií