Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kärcher OC 3 + Bike

Zobraziť katalóg
Kärcher OC 3 + Bike
Vysokotlakový čistič s integrovanou Li-Ion batériou, max. prietok 2 l / hod, doba nabíjania 180 min, doba chodu 15 min, špirálová hadica 2.8 m, odnímateľná nádrž na vodu 4 l, hmotnosť 4 kg, s príslušenstvom pre optimálne čistenie bicyklov a vybavenie
Kód:  KASK027g Produktové číslo:  1.680-003.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher OC 3 + Bike

Prenosný nízkotlakový batériový čistič Kärcher je moderné riešenie na čistenie nielen na cestách, ale aj na chate, na výlete, pri športovaní, skrátka kdekoľvek. Už žiadne ďalšie špinavé pneumatiky, bicykle, topánky alebo kočíky. Vďaka nižšiemu výstupnému tlaku možno bez problémov osprchovať trebárs aj vášho domáceho maznáčika. Integrovaná batéria a 4-litrové odnímateľná nádrž na vodu umožňuje použitie čističa aj v miestach bez elektriny a prístupu k vode. Čistič Kärcher OC 3 sa dodáva vrátane bike boxu, ktorý obsahuje príslušenstvo na optimálne čistenie bicyklov a vybavenia.

Kľúčové vlastnosti nízkotlakového čističa Kärcher OC 3

  • Nízkotlakový batériový čistič Kärcher OC 3 na mobilné čistenie
  • Špirálová hadica 2,8 m s pištoľou
  • LED kontrolka signalizujúca stav nabitia batérie
  • Odnímateľná nádrž na vodu s objemom 4 l
  • Úložný priestor pod nádržou
  • Čistič Kärcher OC 3 má aerodynamické držadlo
  • Súčasťou je sada na čistenie bicyklov

Sada s príslušenstvom na čistenie bicyklov

Sada bike box obsahuje univerzálnu kefu s mäkkými štetinami na účinné odstraňovanie priľnavej špiny, ktorú ľahko pripojíte k sprejovej pištoli. Súčasťou sady je aj účinný čistiaci prostriedok, ktorý dokáže rozpustiť nečistoty bežne prilepené na rámoch bicyklov či motocyklov. Kvalitná utierka z mikrovlákna je potom určená na dôkladné vysušenie všetkých ošetrených častí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher OC 3 + Bike Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher OC 3 + Bike. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher OC 3 + Bike.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií