AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

WORLD W 46 P

Zobraziť katalóg
WORLD W 46 P
5 5 hodnotení
Benzínová kosačka motorová s vlastným pojazdom s rýchlosťou 3,4km/hod, motor Briggs & Stratton s výkonom 4HP, oceľový skelet, šírka záberu 46cm, 6 polôh nastavenia výšky kosenia (25 - 85mm), objem zberného koša 70 litrov, indikátor plnosti koša
Kód:  AV002b Produktové číslo:  639024 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WORLD W 46 P

Obľúbená výkonná kosačka WORLD W 46 P so spoľahlivým motorom Briggs & Stratton. Spoločnosť World vyrába širokú škálu záhradnej techniky zahŕňajúcu najmä kosačky na trávu, ďalej záhradné traktory, kultivátory, vertikutátory, snehové frézy, štiepačky polien a ďalšie. Spoločnosť vlastní certifikát ISO9001: 2000 - Systém riadenia kvality, ďalej CE certifikát a certifikáciu GS.

Kosačka je ideálnou voľbou predovšetkým pre domácich používateľov, ktorí ocenia vysokú technickú vybavenosť a ľahkú manipuláciu. Patrí k najľahším modelom vo svojej triede. Pri pohybe aj v náročnejšom teréne určite oceníte veľké zadné kolieska, ktoré sú vybavené kvalitnými ložiskami. Kosačka je ďalej vybavená pojazdom s maximálnou rýchlosťou 3,4 km/hod. Obsahuje 6 nastaviteľných polôh výšky kosenia. Vďaka týmto vlastnostiam a ergonomicky tvarovanej rukoväti je práca s kosačkou veľmi jednoduchá.

V prednej časti kosačka obsahuje špeciálny hrebienok, ktorý "sčesáva" a pripravuje trávu pre ľahšie následné sekanie. Oceľový nôž je vyrobený z pevného a odolného materiálu s dlhoročnou životnosťou. Kosačka ponúka možnosť odberu trávy do 70-litrového koša s indikáciou plnosti koša. V prípade použitia kosačky bez koša máte na výber zo zadného alebo bočného vyhadzovania trávy. Vďaka sklopným držadlám rukoväti s použitím rýchloupínacích skrutiek je možné kosačku ľahko a rýchlo uskladniť.


Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Motor: Briggs & Stratton 500
Zdvihový objem: 140 cm3
Krútiaci moment: 6,8 Nm
Výkon: 4 HP
Šírka záberu: 46 cm
Skelet: oceľ
Rýchlosť: 3,4 km/hod
Výška sekania v mm: 25 - 85 mm
Nastavenie výšky kosenia: centrálne 6 polôh
Priemer kolies: 203 mm/280 mm
Vyhadzovanie: kôš + bočné + zadné
Objem koša: 70 litrov
Hmotnosť: 35 kg

Doplňujúce informácie:
Ložiská v kolieskach
Indikátor naplnenia koša
Sklopná nastaviteľná rukoväť
Mulčovanie
Pojazd

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

potrebujem poradit motor kupit co stoji samostatny...alebo oprava. je este aj zaruka

potrebujem poradit o mot kosacku zakupenu u vas...

Diskusia a poradňa k WORLD W 46 P
Príslušenstvo pre WORLD W 46 P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WORLD W 46 P.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií