AP+ nový vizuál Aplikace

Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE

Zobraziť katalóg
Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE
IPL epilátor – profesionálny odstraňovač chĺpkov, nové dlhodobé riešenie na bezpečné a účinné zníženie rastu chĺpkov, technológia IPL fungujúca na báze svetla, pôsobí na korienky chĺpkov a eliminuje tak ich opätovný rast, proces je ohľaduplný voči vašej pokožke, takže nebudete potrebovať žiadne ďalšie prípravky, vymeniteľný cartridge s životnosťou 150 000 zábleskov, 5 úrovní intenzity, senzor kontaktu s pokožkou, tvárový adaptér, ovládanie jedným tlačidlom, napájanie pomocou adaptéra (súčasťou balenia)
Kód:  HOMIE031 Produktové číslo:  IPL-HH190

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE

Epilátor Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE predstavuje spoľahlivé a dlhodobé riešenie pre zníženie rastu chĺpkov. IPL prístroj funguje pomocou nasmerovania svetelnej energie cez pigment chĺpka, kde sa premení na tepelnú energiu, ktorá naruší vlasový folikul, a tým zabráni chĺpku znovu vyrásť. Vďaka tomu sa rast chĺpkov spomaľuje s minimálnou bolesťou, bez agresívneho vytrhávania. Prístroj pritom môžete použiť na nohy, podpazušie, v oblasti bikín, hrudníka, brucha, chrbta, na rukách aj v oblasti tváre pod lícne kosti.

Kľúčové vlastnosti epilátora Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE

  • Epilátor pre spoľahlivé odstránenie chĺpkov
  • Na báze IPL technológie
  • Svetelná energia sa premení na tepelnú
  • Naruší vlasový folikul a zabráni vyrastaniu chĺpkov
  • Možno použiť na nohy, ruky, chrbát, hrudník, brucho aj pod lícne kosti
  • Vysoko účinné riešenie na čierne, hnedé a tmavé blond chĺpky
  • Homedics IPL-HH190 s 5 úrovňami intenzity
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Farebné vyhotovenie: biele

S 5 úrovňami intenzity

Technológia IPL je najúčinnejšia na čierne, hnedé a tmavé blond chĺpky. Čím tmavšie vlasy a chĺpky máte, tým rýchlejšie zaznamenáte výsledky. Epilátor Homedics disponuje 5 úrovňami intenzity a veľmi jednoduchým ovládaním pomocou jediného tlačidla. Na jeho použitie pritom nie sú potrebné žiadne iné prípravky, gély či krémy. Aplikácia prebieha na suchú kožu a s úplne minimálne bolesťou. Získajte dokonale a dlhodobo hladkú pokožku bez chĺpkov vďaka Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE.

Parametre a špecifikácia

Počet zábleskov
150 000 Hotovo!
Počet režimov
1 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
150 000 Hotovo!
Počet režimov
1 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics IPL-HH190 IPL DUO ONE.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií