AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

Honor 6 Black

Zobraziť katalóg
Honor 6 Black
4,8 156 hodnotení
Mobilný telefón 5" IPS FHD 1920x1080 Gorilla Glass 3, Procesor Hisilicon Kirin 920 Octa core 1.7 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, Micro USB, Android 4.4
Kód:  UM200a1a Produktové číslo:  51091884 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Honor 6 Black

 Telefón Honor zo všetkých strán

Top telefón za nevídanú cenu

Mobilný telefón s hardvérom nabitým na takú úroveň, aby dokázal zmiesť aj vlajkové lode konkurencie jedným vrzom. Doslova ju zadupe najmä pomerom ceny a výkonu. Zabudnite teda na predražené modely a kúpte si radšej ťažko vyzbrojený telefón za dostupnú cenu.

Ohromujúca rýchlosť

Vnútri tepe osemjadrový procesor, ktorého 4 jadrá sú pripravená na maximálny výkon a ďalšie 4 sú viac zamerané na úsporu energie. Zabudovaný koprocesor s ultra malou spotrebou dokáže spracovávať údaje senzorov aj v standby stave. Okrem toho má 3 GB RAM v dvojkanálovom zapojení, takže si spustíte ľubovoľný počet náročných aplikácií a môžete medzi nimi rýchlo prepínať. Telefón je tiež raketou pri pripojení na internet, kedy jeho LTE kategória 6 zvládne až 300 Mbps pri downloade, čo je približne štrnásťkrát rýchlejšie ako 3G s 21 Mpbs.

 Honor 6 s obrázkom tachometra
 Honor 6 spredu a zozadu

V hlavnej úlohe - displej

Zobrazenie je na päť palcovom Full HD displeji typu IPS s inteligentným nastavením jasu a farieb. Displej má okraj široký len 2,86 mm a predstavuje 75 % prednej strany, čo znamená, že telefón nemá zbytočne navýšené rozmery a zachováva kompaktné telo. Aby bol displej stále ako nový, má povrchovú úpravu proti zachytávaniu odtlačkov a 3. generáciu Corning glass s enormnou odolnosťou proti poškriabaniu.

Foťte bez obmedzenia

Fotoaparát je vybavený snímačom SONY zo 4. generácie BSI senzorov so zadným podsvietením. V kombinácii s priechodom optikou s úžasnou svetelnosťou a dvojicou prisvetľovacích LED dokáže fotiť aj za zlých svetelných podmienok či úplnej tmy. Medzi jeho ďalšie funkcie patrí rýchle automatické zaostrovanie medzi snímkami a snímanie HDR, kedy si poradí aj s tmavými oblasťami v protisvetle. Predná 5 Mpx kamera je vhodná na fotenie selfie a videohovory. Využiť ju môžete napríklad s aplikáciami, ako sú Skype, Google Talk a pod.

 predné a zadné kamera
 Honor 6 s obrázkom batérie

Prakticky proti prúdu

Výrobca sa okrem moderných lákadiel rozhodol telefón vybaviť podľa základných koreňov telefónov. Predovšetkým ide proti trendu, kedy smartfón vydrží sotva jeden deň aktívneho používania. Funkcia SmartPower 2.0 optimalizuje hardvér a softvér pre úsporu energie. Spolu s batériou s obrovskou kapacitou 3100 mAh dokáže pracovať až 2,7 dňa pri bežnom používaní a 1,2 dňa pri ťažkom záprahu. Pamätáte na infra porty na prenos dát? Tu telefón prakticky zastúpi diaľkový ovládač pre televízory, set-top boxy, prehrávače, ale napr. aj klimatizácie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
7,5 mm Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zdali bude tento telefon možné pořídit i v černé variantě. Tento telefon bych si rad koupil avšak pouze v černé variantě a už nějakou dobu sleduji vaše stránky, ale bohužel jsem zde telefon v černém provedení ještě neviděl. Děkuji za odpověd. :D

Zajímalo by mě, jestli LED dioda telefonu indikuje kromě nepřijatých hovorů a SMS a MMS také i nové zprávy emailů a z aplikací nainstalovaných v telefonu (např. Messenger, Whatsapp). Díky.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli telefon Honor 6 pochází z oficiální české distribuce? děkuji za odpověď

, chcem si objednať u Vás tento telefón za 249 € s DPH... https://www.alza.sk/honor-6-black-d2223724.htm#alternativy Prosím Vás, ide o nový nerozbalený telefón? Lebo nemám záujem o rozbalený alebo o už použitý tovar. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

, zaujímalo by ma, či Mobilný telefón Honor 6, ktorý ponúkate, je DualSIM alebo nie. V prípade, že áno, má podporu MicroSD karty súčasne s obomi Sim kartami v telefóne(Sim+Sim+MicroSD) alebo je možné mať kombináciu: Sim+Sim / Sim+MicroSD? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Honor 6 Black
Príslušenstvo pre Honor 6 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor 6 Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií