Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HOOVER PRP 2400

Zobraziť katalóg
HOOVER PRP 2400
Parný generátor technológia Burst - zvýšenie výkonu pary o 30%, príkon 2400W, tlak 5bar, 100g / min množstvo pary, keramická žehliaca plocha, odvápnenie, objem nádoby na vodu 2l, automatické vypnutie
Kód:  CANVY0138 Produktové číslo:  39600190 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER PRP 2400

Kvalitná žehlička, ktorá čo najviac uľahčí túto neobľúbenú činnosť, je vítanou súčasťou každej domácnosti. HOOVER PRB 2400 poskytuje stály výstup pary až 100 g/min pod tlakom 5 barov, pričom vďaka technológii Burst, možno množstvo pary zvýšiť až o 30 %. Keramická žehliaca plocha zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla a perfektnú kĺzavosť. Funkcia automatického vypnutia vám ušetrí energiu a pridá na bezpečnosti v prípade, že by ste omylom nechali žehličku zapnutú. Iste tiež oceníte nádobu na vodu s objemom 2 l, takže nemusíte vodu často dopĺňať. Funkcia odvápnenie zase predlžuje životnosť žehličky.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická parná žehlička značky Hoover
  • Keramická žehliaca plocha
  • Stály výstup pary až 100 g/min pod tlakom 5 baru
  • Technológia Burst k navýšeniu množstva pary o 30 %
  • Nádržka na vodu 2 l
  • Príkon 2 400 W
  • Priestor pre uloženie kábla
  • Funkcia odvápnenie
  • Moderný dizajn v modrej farbe
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
100 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
100 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER PRP 2400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER PRP 2400.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií