Rapture Rapture

HP Advanced Wireless Dock

Zobraziť katalóg
HP Advanced Wireless Dock
Dokovacia stanica pre HP Elite x2 1011 G1, WiGig (F7M97AA)
Kód:  HPBP3001n Produktové číslo:  F7M97AA#ABB Stránky výrobcu

HP Advanced Wireless Dock

Znásobte pracovné možnosti svojho tabletu HP Elite x2 1011 G1 s bezdrôtovou dokovacou stanicou HP a pripojte ho k monitoru aj ku každodenne používaným zariadeniam. Ide o elegantné riešenie v tvare kocky, ktoré poskytuje široké možnosti polohovania a jednoduché nastavenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokovacia stanica pre pripojenie tabletu k viacerým zariadeniam
  • K dispozícii sú bežne využívané konektory
  • Technológia WiGig zabezpečí váš obsah
  • Jednoduché nastavenie na displeji tabletu
  • Kockový tvar je vhodný na polohovanie tabletu
  • Elegantný dizajn ozdobí váš pracovný stôl

Praktické riešenie pre váš tablet

Vytvorte si komplexné, profesionálne desktopové riešenie, keď si budete môcť pripojiť svoj tablet až k dvom monitorom, káblovej sieti a celému radu zariadení cez porty DisplayPort, VGA, RJ-45, USB a zvukový konektor. Dokovacia stanica HP Advanced Wireless Dock má elegantný, kockový dizajn, ktorý je ideálny pre široké možnosti polohovania a získania vkusného pracovného priestoru.

Zabezpečený prenos obsahu

Po jednoduchom nastavení na obrazovke tabletu HP Elite x2 1011 G1 alebo HP Elite x2 1012 G1 (vyžaduje samostatne predávanú kartu Intel 18260 WLAN) sa vaše zariadenie pripojí, hneď ako bude váš tablet v dosahu. Váš obsah bude počas párovania a prenosu v bezpečí vďaka technológii WiGig. Dokovaciu stanicu môžete pomocou slotu pre zámok a lankového zámku (nie je súčasťou balenia) pripevniť k stolu alebo ďalším zariadeniam.

Určené pre:
Tablet HP Elite x2 1011 G1

Fyzické údaje:
Hmotnosť: 0,42 kg
Rozmery: 8,5 × 8,5 × 8,7 cm

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,5 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
8,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
420 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,5 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
8,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
420 g Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Advanced Wireless Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Advanced Wireless Dock.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií