Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Business Top Load Case 15.6 "

Zobraziť katalóg
HP Business Top Load Case 15.6 "
4,7 123 hodnotení
Taška na notebook
Kód:  NO398g Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  H5M92AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Business Top Load Case 15.6 "

Praktická taška na notebook, ktorú ocenia všetci, ktoré uprednostňujú kvalitu za nízku cenu. Je elegantná, úzka a zároveň umožňuje prenášanie notebooku, dokumentov, či napríklad mobilného telefónu. Táto brašňa je skutočne podarenou záležitosťou. Poskytuje ochranu vášmu notebooku a zároveň vám umožní uložiť do nej všetko potrebné pre pracovnú schôdzku. Vďaka množstvu vreciek do nej dáte dokumenty, mobilný telefón, perá, adaptér a dokonca je pripravené aj vrecko pre uloženie tabletu! Ak teda musíte často svoj notebook prenášať a oceníte miesto aj pre dokumenty a ostatné veci, vďaka ktorým nemusíte navyše nosiť kufrík alebo inú tašku, je pre vás HP Business Top Load Case ideálnou voľbou.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 15,6 "+ tablet do uhlopriečky 10,6"

Rozmery:
412,8 x 280 x 88,9 mm

Hmotnosť:
0,74 kg

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
8,89 cm Hotovo!
Šírka
41,28 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
8,89 cm Hotovo!
Šírka
41,28 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o info - jaký je vnitřní rozměr této brašny? Vejde mi do ní notebook HP 350 G2 se zasunutým USB čipem pro myš? Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, zda se vejde NTB Dell Inspiron 15 (7000) do této brašny. Děkuji.

Diskusia a poradňa k HP Business Top Load Case 15.6 "
Príslušenstvo pre HP Business Top Load Case 15.6 " Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Business Top Load Case 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Business Top Load Case 15.6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Business Top Load Case 15.6". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Business Top Load Case 15.6".
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií