Rapture Rapture

HP K3010 Keyboard CZ

Zobraziť katalóg
HP K3010 Keyboard CZ
4,3 8 hodnotení
Herná klávesnica (P0Q50AA)
Česká klávesnica
Kód:  HPBP0501b Produktové číslo:  P0Q50AA#AKB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP K3010 Keyboard CZ

Špičková klávesnica od spoločnosti HP sa vďaka svojmu elegantnému čiernemu prevedeniu bude krásne vynímať na pracovnom stole u vášho počítača alebo notebooku. Táto klávesnica sa vyznačuje neskutočnou kvalitou, skvelým prevedením aj perfektnou funkčnosťou, ktorá vás nesklame za akýchkoľvek okolností. Medzi hlavné prednosti patria nízkoprofilové klávesy, ktoré sú veľmi citlivé a príjemné na dotyk, čo sa odráža na komforte, ktorý je doslova neopísateľný. Nechýbajú ani špeciálne funkčné klávesy, ktoré umožňujú rýchlu navigáciu a prístup k ovládaniu multimédií a veľa iných funkcií.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková klávesnica za perfektnú cenu
  • Ultratenké prevedenie
  • Štýlový dizajn
  • Nízkoprofilové klávesy
  • Funkčné klávesy
 

Parametre a špecifikácia

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Chiclet Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Chiclet Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Úzky Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,02 cm (380,2 mm) Hotovo!
Výška
2,65 cm (26,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Doporučíte mi prosím alernativu k této výborné, kompaktní klávesnici, kterou již roky vlastním? Chtěl bych ji i k dalšímu PC, ale bohužel již tento produkt nenabízíte.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde má tato klávesnice indikaci zapnutého Caps Lock nebo Num Lock? Přímo na konkrétní klávese?

Dobrý den, mám tuto klávesnici společně s počítačem HP od léta a dnes se mi stal, při probuzení pc, že klávesnice vůbec nereagovala (psala každé páté číslo při zadávání hesla atd) po chvilce se postupně "probouzela" až se mi podařilo napsat heslo k spuštění pc. zde mi postupně blbne Např: tak že při stisknutí klávesy "č" se mi otevře okno ama*on a při stisku delete se mi spustí tlačítko start. Je to problém klávesnice nebo mám na ní zapnutou nějakou funkci? Díky za info

Dobrý deň, ide o českú klávesnicu?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tato klávesnice má na sobě potisky např ě,š,ů atp. (ne samolepky, které si člověk musí lepit) s českými znaky, na obrázku není vidět - děkuji

Diskusia a poradňa k HP K3010 Keyboard CZ
Príslušenstvo pre HP K3010 Keyboard CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP K3010 Keyboard CZ.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií