Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

HP Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - iba s HP ProLiant - hlavná licencia

Zobraziť katalóg
HP Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - iba s HP ProLiant - hlavná licencia
Operačný systém - 16 core, bez klientských a terminálových licencií
Kód:  TH799z9h Produktové číslo:  871148-221

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - iba s HP ProLiant - hlavná licencia Predaj skončil

HP Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - iba s HP ProLiant - hlavná licencia

Windows Server čakal na svoje vylepšenia dlhé 4 roky. Preto je verzia 2016 zásadne prepracovaná, aby splnila dnešné ale aj budúce nároky spoločností na prevádzku sieťových služieb a cloudové napojenia. Všetky novinky boli navrhnuté najmä za účelom vyššej bezpečnosti, stability a flexibilného plnenia každej požadovanej úlohy. Komplexné riešenie Windows Server 2016 vás vo svojom prostredí dovedie, kamkoľvek budete chcieť.

Výpis najdôležitejších noviniek

  • Pridané vrstvy zabezpečenia a možnosti nasadenia
  • Pri Hyper-V podporuje vnorené virtualizácie
  • Zálohovanie virtuálnych strojov pomocou snapshotov
  • Minimálne náročný Nano Server pre virtualizácie
  • Funkcia softvérového reštartu pre rýchlejší priebeh
  • Windows Containers má všetko pre aplikáciu v kontajneri
  • Internet Information Services s protokolom HTTP/2

Viac bezpečnosti

Vo svete, kde na vás čakajú najrôznejšie riziká, potrebujete viac vrstiev zabezpečenia, aby ste zabránili prieniku a odcudzeniu kriticky dôležitých dát. Spoľahnite sa na nové úrovne ochrany integrované do systému. Riešenia Credential Guard a Remote Credential Guard ochránia aj diaľkovo odosielané prihlasovacie údaje administrátora a je možné rozdeliť právomoci jednotlivých správcovských účtov, aby nikdy nehrozilo kompletné odkrytie systémových funkcií. Je však nutné počítať so všetkým, a tak sú pridané pokročilé nástroje auditu, vďaka ktorým možno identifikovať podozrivé správanie v jadre ale aj v procesoch.

Viac v jednom

Rozdeľte štruktúru služieb do virtuálnych počítačov. Tie prispejú k ochrane celku a k zaisteniu samostatnosti každej časti. Aj samotné virtuálne počítače sa však šifrujú nástrojom BitLocker. Znížte využitie zdrojov pomocou odľahčenej inštalácie systému Nano Server. Toto minimalistické prostredie vie zabezpečiť potrebné úlohy s celkom minimálnymi nárokmi na systémové prostriedky. Aktualizovaný modul Nano Server pre vytváranie bitových kópií Nano Servera teraz vie oddelenie funkcie fyzického hostiteľa a hosťovaného virtuálneho počítača. Podporuje aj rôzne verzie Windows Servera. Alebo zlepšite ochranu aplikácií založených na kontajneroch pomocou kontajnerov Hyper-V.

Rieši praktické problémy prevádzky

Vytvárajte vždy dostupné a škálovateľné riešenia za zlomok ceny. S možnosťou softvérovo definovaného úložiska zvýšite efektivitu datacentra. Prepojíte fyzickú a virtuálnu infraštruktúru softvérovými technológiami, čím znížite náklady na správu, pretože z jedného hardvéru vyťažíte maximum. Centrálne spravujte všetko, monitorujte výkon a riaďte prístup úloh k prostriedkom úložiska.

Novo členené edície

Operačný systém Windows Server 2016 sa dodáva v 3 rozdielnych edíciách, aby naplnil potreby bez naťahovania rozpočtu. Základná je edícia Essentials určená primárne pre malé spoločnosti a ich siete s maximálne 25 užívateľmi. Standard verzia Windows Server 2016 je dobrý základ pre všetky podnikové siete. Oproti nižšej verzii je v cene aj licencia na prevádzku 2 virtuálnych systémov. Vrcholová Windows Server 2016 Datacenter obstojí aj vo veľkých korporáciách a spoločnostiach, ktoré to myslia s virtualizáciou vážne. V cene sú licencie pre prevádzku neobmedzených virtuálnych strojov.

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - pouze s HPE ProLiant - hlavní licence. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HPE Betriebssystem Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - nur mit HP ProLiant - Hauptlizenz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE Betriebssystem Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - nur mit HP ProLiant - Hauptlizenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HPE Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM - csak HPE ProLiant kiszolgálóval - Master Licensz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií