PET AD homeoffice

HP Pavilion 500-420nc

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 500-420nc
5 5 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 4460S Haswell, chipset Intel H87, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 745 4GB GDDR3, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 64 bit (K2F04EA)
Kód:  HPCD0005b Produktové číslo:  K2F04EA#BCM Stránky výrobcu

HP Pavilion 500-420nc

Multimediálny stroj pre náročných

Počítač HP Pavilion je špičkovým strojom ukrytým v elegantnom tele a ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý chod grafických aplikácií či moderných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu. Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom zábavy. Súčasťou balenia je aj praktický set klávesnice s myšou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
HP Pavilion 500-420nc

Zvláda aj herné nasadenie


Srdcom celej zostavy je štvorjadrový procesor Intel Core i5 4460S, ktorý sa dokáže pretaktovať až na hranicu 3,4 GHz. Architektúra Haswell má okrem úsporných funkcií aj niekoľko technológií, ktoré majú výrazný vplyv na stabilný výkon. Žiadna aplikácia pre neho nebude dosť náročná a práca so systémom aj s programami bude viac než rýchla. Nechajte sa hýčkať modernými technológiami a zažite maximálnu slobodu. Grafický čip pochádza od spoločnosti NVIDIA a konkrétne ide o vydarený model GeForce GTX 745. Samotná operačná pamäť má veľkosť 8 GB RAM DDR3.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Porty na přední straně

Počítač v plnej výbave

Výbava, ktorá vás ničím neobmedzí

Bohatú výbavu ďalej dopĺňa najnovší operačný systém Microsoft Windows 8.1, s ktorým využijete výkon všetkých komponentov naozaj naplno. Dostatok priestoru ponúkne úložisko s kapacitou 1 TB. Prístup k diskom a optickým jednotkám je navyše veľmi jednoduchý a pre ich montáž či demontáž nepotrebuje žiadne špeciálne skrutkovače. Nechýba ani bleskurýchle rozhranie USB 3.0 alebo čítačka pamäťových kariet 6v1. Ide skrátka o všestranne použiteľný a výkonný počítač.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Pavilion 500-420nc
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 500-420nc.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií