Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

HP Pavilion x2 12

Zobraziť katalóg
HP Pavilion x2 12
Tablet PC – Intel CPU, multidotykový 12" LED 1920×1280 IPS, RAM 8GB, Intel HD Graphics 515, M.2 SSD 256GB, WiFi, Bluetooth 4.0, B&O Play, TPM, micro HDMI, USB-C 3.1 Gen 1, dotykové pero, dock s klávesnicou, Windows 10
Kód:  HPCN0002fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion x2 12

Ľahko prenosný počítač, ktorý v okamihu premeníte z tabletu na notebook. Výdrž a mobilita tabletu sa spája s praktickosťou a výkonom plnohodnotného notebooku. Vysuňte tablet z doku s klávesnicou a vezmite si ho kamkoľvek so sebou. Surfujte na internete, hrajte interaktívne dotykové hry, pracujte.

Kľúčové vlastnosti

  • Plnohodnotný počítač v malom tele tabletu
  • Dotykové pero
  • Ľahko prenositeľný
  • Dlhá výdrž batérie
  • Kvalitné reproduktory Bang & Olufsen
  • Moderný systém Windows 10

Výkon pre prácu aj zábavu

Srdcom celého zariadenia je vysoko úsporný procesor Intel s modernou architektúrou. Spoločne s 8 GB operačnej pamäti a integrovanou grafikou Intel HD Graphics 515 dodáva počítaču dostatok výkonu pre každodennú prácu alebo multimediálnu zábavu.

Dostatok miesta pre dáta

Na vaše dáta čaká extrémne rýchly SSD disk s dostatočnou kapacitou 256 GB. Na pripojenie ďalších externých úložísk využijete dva USB porty. Prítomnosť micro HDMI rozhrania dovoľuje pripojiť notebook k televízoru, monitoru alebo projektorom. Samozrejmosťou je aj WiFi a Bluetooth 4.0 modul pripravený na spárovanie s vašim mobilom či slúchadlami.

Moderný systém

Na dotykovom displeji s jemným Full HD+ rozlíšením (1 920 × 1 280) sa zobrazuje moderný operačný systém Windows 10. Ten sa pýši revolučným a intuitívnym používateľským rozhraním, ktoré je dokonale vyladené pre dotykové ovládanie. Windows Store vám poskytne nespočetné množstvo aplikácií a hier, vďaka ktorým si užijete veľa zábavy.

Nestrácajte kontakt s priateľmi

O kontakt s vašimi blízkymi a priateľmi sa postará čelná webová kamera HP TrueVision HD s integrovaným digitálnym mikrofónom. Aby ste svojich blízkych dobre počuli, disponuje tento prístroj reproduktormi značky B & O.

Praktická klávesnica a dotykové pero

Ostrovčeková klávesnica s multidotykovým touchpadom vám spríjemní prácu s tabletom. Navyše zastáva funkciu praktického krytu displeja alebo stojančeka. Súčasťou počítača je taktiež aktívne dotykové pero s ktorým si užijete nový rozmer zábavy. Nechajte rozvíjať svoju kreativitu, píšte a kreslite ako na bežnom papieri.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Pavilion x2 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion x2 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion x2 12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Pavilion x2 12.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií