AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

HP ProBook 640 G2

Zobraziť katalóg
HP ProBook 640 G2
Notebook – Intel CPU, 14" LED 1920x1080 antireflexný, RAM 8GB, Intel HD Graphics, SSD 256GB, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, DisplayPort, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, dokovateľný, Windows 10
Kód:  HPBN2003f4aNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 640 G2

Využívajte najmodernejšie technológie zabalené do malého odolného tela notebooku HP ProBook 640 G2, ktorý sa stane perfektným spoločníkom na cestách. Vysoká kapacita batérie zaručí, že s vami notebook udrží krok po celú pracovnú dobu. Kvalitný displej ponúkne antireflexnú úpravu, takže sa nemusíte obávať nepríjemných odleskov typických pre lesklé obrazovky. Môžete si tak čo najlepšie vychutnať až Full HD rozlíšenie na paneli s uhlopriečkou 14".

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné procesory Intel Skylake
  • Antireflexný displej s veľkosťou 14"
  • Čítačka odtlačkov prstov a kariet Smart Card
  • Symetrický konektor USB-C
  • Dokovací konektor

Široké možnosti konektivity

V kontakte so svetom môžete byť kedykoľvek sa ocitnete v blízkosti dostatočne silného WiFi signálu. Vďaka HD webkamere potom vybavíte aj videohovory, či sa jedná o pracovnú záležitosť alebo napríklad o pozdrav rodine. Nechýba ani Bluetooth pre bezdrôtové spárovanie mobilných zariadení s notebookom a na pripojenie celého radu zariadení, ako myši, klávesnice, flash disku, ale napríklad aj tlačiarne, poslúžia celkom 3 rýchle porty USB 3.0 vrátane jedného obojstranného USB-C. S pripojením externého monitoru alebo televízie nebude žiadny problém vďaka prítomnosti DisplayPortu. Ďalšie možnosti rozšírenia ponúka konektor pre dokovaciu stanicu, ktorý je možné samostatne dokúpiť.

Bezpečnosť predovšetkým

Vaše osobné a pracovné dáta budú vždy ochránené vďaka bezpečnostným prvkom, medzi ktoré patrí čítačka odtlačkov prstov a HP Client Security. Ďalším stupňom zabezpečenia je modul TPM a overovanie hesiel na úrovni biosu s funkciou HP BIOSphere. Jednoduchú integráciu do existujúceho IT prostredia zabezpečí riešenie HP Client Management.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProBook 640 G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 640 G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ProBook 640 G2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP ProBook 640 G2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií