AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Barbie Mini púť herný set

Zobraziť katalóg
Barbie Mini púť herný set
Bábika – výška 32,5cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6482 Produktové číslo:  0887961529760 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie Mini púť herný set

Barbie Mini od značky Mattel je rovnako krásna, štýlová a moderná, ako jej veľká sestra. Teraz prichádza v novej kolekcii Barbie na cestách, vďaka ktorej sa vašmu dievčatku otvoria nové spôsoby hrania. Malá bábika Barbie a jej priatelia sa vydávajú na výlety, a to v autách, skútroch, na poníkoch... V tejto hernej súprave nájdete Mini Barbie a púť, po ktorej môže bábika jazdiť na svojom krásnom poníkovi a baviť sa s kamarátkami bábikami z iných súprav. Uvidíte, že s touto súpravou sa vaša dcérka zabaví sama alebo s kamarátkami na celé hodiny.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Barbie Mini - púť

  • Mini bábika Barbie s hernou súpravou značky Mattel
  • Bábika, poník a púť
  • Poník je poháňaný motorčekom a na dráhe púti naozaj chodí
  • Bábika má kývaciu hlavu, ohybné kolená a pružné boky
  • Púť sa skladá z 10 pestrofarebných dielov
  • Kvalitné a detailné vyhotovenie
  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Možno pripojiť ďalšie herné súpravy z tejto kolekcie

Obsah balenia

V balení hernej súpravy Barbie Mini s púťou nájdete cca 10 centimetrov vysokú bábiku Mini Barbie s kývacou hlavou, pružnými bokmi a kolenami, vďaka ktorým môže pohodlne sedieť na svojom poníkovi. Ten je poháňaný motorčekom, a tak sa môže po dráhe púti skutočne pohybovať. Púť je zložená z 10 pestrofarebných dielov a obsahuje mnoho doplnkov, ako sú napr. ruské koleso s tromi sedačkami, vstupná brána, otočná lampa, rozcestník, hodiny, lavička a ďalšie. Bábika je štýlovo oblečená a má odnímateľnú ružovú helmu.

Veľkosť bábiky:
cca 10 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie Mini púť herný set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Mini pouť herní set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Mini Spielset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Mini Spielset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barbie Mini Carnival játékkészlet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií