LEGO v APP pro AP+

Barbie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka a edícia
Značka
Mattel
(205)
Typ bábiky
Bábätko
(1)
Tínedžeri a dospelí
(193)
Postava
Princ/princezná
(7)
Doktor/ka
(7)
Morská panna
(9)
Baletka
(3)
Spevák/speváčka
(2)
Téma
Povolanie
(23)
Rodina
(4)
Šport
(13)
Vianoce
(2)
Filmy/seriály
(11)
Cestovanie
(7)
Edícia
Modelka
(26)
Cutie Reveal
(11)
Chelsea
(11)
Ken
(11)
Povolanie (herná súprava)
(11)
Vhodné od
3 rokov
6 rokov
-
Výška hračky
7 cm
40,5 cm
-
Farba vlasov
Blond
(72)
Hnedá
(47)
Čierna
(20)
Ryšavá
(2)
Modrá
(5)
Funkcie
Vydáva zvuky
(6)
Ohýba ruky a nohy
(118)
Svieti
(2)
Mení farbu
(26)
Pohybuje chvostom
(6)
Vlastnosti
Zberateľská
(50)
Vhodná do vody
(7)
Módne
(17)
S prekvapením
(10)
Balenie
Samostatná bábika
(127)
Hracia súprava
(74)
Príslušenstvo v balení
Oblečenie
(60)
Zvieratko
(57)
Doplnky do vlasov
(29)
Módne doplnky
(25)
Doplnky pre zvieratká
(10)
Najnovšie objednávky

Bábika Barbie je bezpochyby najznámejšou bábikou na svete. Najprv ju charakterizovali dlhé blond vlasy, útly pás a štíhle nohy. Jej vzhľad sa však neustále vyvíja, a tak dnes vyzerá realistickejšie. Na výber je nespočetné množstvo vyhotovení a tak si vyberie skutočné každý. Chcete Barbie astronautku alebo doktorku? Možností je veľa.

Pokračovať

Ikonická bábika známa po celom svete: presne to je Barbie od Mattela

Na svete snáď neexistuje dieťa, ktoré by nepoznalo ikonickú bábiku Barbie. Jej meno je skrátene Barbara – takto ju po sebe pomenovalo jedno malé dievčatko, keď dostalo túto bábiku od svojej mamičky. Aby nebola Barbie bábika sama, onedlho potom dostala aj svojho priateľa Kena, s ktorým tvoria dokonalý pár.

Ken Barbie bol prvýkrát predstavený ako svalnatý blondiak, ktorý sa páčil každému dievčaťu. Dnes už je však k dispozícii v mnohých variantoch – rôzna farba vlasov, účes, postava, farba očí či odtieň pleti.

Ako sa vyvíjal vzhľad Barbie bábiky v priebehu rokov?

Barbie bábiky vyzerali spočiatku veľmi umelo – mali veľké prsia, veľmi úzky pás a dlhé štíhle nohy. Boli dokonalé, predstavovali ideál krásy, avšak nereálny. Počas desiatok rokov sa proporcie bábiky Barbie menili a dnes už vyzerá viac ako skutočná žena. Bábiky sa líšia farbou a strihom vlasov, farbou očí, typom postavy, oblečením a podobne. Je to skvelé, pretože vďaka tomu nebudú mať dievčatá komplexy z toho, že nevyzerajú ako pôvodná bábika Barbie.

Bábiky Barbie Mattel

Barbie bábika je k dispozícii v mnohých variantoch.

i

Dnes už sa všetkým bábikám hovorí „barbína“, avšak kto vyrába tú pravú Barbie? Mattel. Jednoducho a prosto Barbie – tá pravá od Mattela.

Barbie bábika s ohybnými kĺbmi dodáva hraniu úplne iný rozmer

Ak chcete povýšiť hranie na ešte vyššiu úroveň, potom je Barbie bábika s ohybnými kĺbmi jasnou voľbou, pretože ponúka mnoho ďalších možností – sedenie, chôdzu po schodoch, jazdu v aute a podobne. Kĺbová Barbie bábika však nie je každá, teda čítajte produktové popisy, kde je táto informácia väčšinou uvedená.

Barbie v pohybe miluje šport

Barbie v pohybe, to sú bábiky, ktoré prepadli športu. Milujú jogu, gymnastiku aj ďalšie fyzické aktivity a vaša ratolesť ich môže prežívať spoločne s nimi. Motivujte svoje malé princezné k športu!

A bábikou Barbie môžu deti robiť úplne čokoľvek

Ak už vašim ratolestiam nestačí len samostatná bábika Barbie, skúste hranie oživiť – máte množstvo možností. Barbie bábika je k dispozícii v mnohých rôznych variantoch, ktoré prinášajú nekonečné možnosti zábavy.

Doktorka, vedkyňa aj kvetinárka – bábika Barbie môže robiť čokoľvek

Barbie povolanie môže byť naozaj akékoľvek. Ikonická bábika si vyskúšala už desiatky povolaní od opatrovateľky, vedkyne, predavačky či kuchárky cez farmárku, futbalistku a hasičku až po astronautku, veterinárku či vedkyňu. Vaša ratolesť si tak môže formou hry vyskúšať povolanie, ktoré ju fascinuje.

Mattel Barbie hry na povolania

Barbie princezné patria medzi obľúbenú klasiku

Barbie princezné sú klasické bábiky, ktoré by nemali chýbať v hracej výbave žiadneho dievčatka. Oblečte svoju Barbie do nádherných plesových šiat, vytvorte jej ikonický účes, nasaďte korunku a vydajte sa plniť svoje kráľovské povinnosti. Barbie princezné sú na vládnutie celému kráľovstvu ako stvorené.

i

Každý z nás je dokonalý! Barbie hlási hatefree culture

Barbie bábika môže mať skutočne mnoho podôb. Zoženiete ju s rôznou farbou pleti, rôznymi vlasmi aj telesnými proporciami. Výrobca myslí aj na najrôznejšie zdravotné hendikepy, takže súčasťou vašej izbičky sa môže stať Barbie na vozíčku, s alopéciou či protézou.

Aj Barbie bábiky môžu mať svoju rodinu

Barbie rodina je ďalšou obľúbenou kategóriou. Bábika Barbie totiž trávi rada čas nielen so svojimi kamarátkami a zvieracími miláčikmi, ale aj s rodinou. Spoločne s Kenom si môžu zaobstarať bábätko a svojej obľúbenej bábike môžete vystrojiť aj prepychovú svadbu. Hra potom získa zase o niečo lepší rozmer.

Aby nebolo hranie nudné, kúpte deťom rovno Barbie herné súpravy

Barbie herné súpravy predstavujú kompletné scény, s ktorými si deti užijú veľa zábavy. Môžu zachraňovať život s nemocnicou na kolieskach, pracovať v reštaurácii, otvoriť kozmetický salón pre domáce zvieratká alebo dokonca organizovať pikniky a nezabudnuteľné večierky. Obľúbené sú aj dopravné prostriedky, zaobstarať si môžete napríklad kabriolet alebo Barbie karavan, s ktorým zažijete nové dobrodružstvá.

Bárbina

Barbie pre najmenších

Moja prvá Barbie – to sú bábiky prispôsobené pre deti, ktoré sa so svetom Barbie ešte len zoznamujú. Spracovanie Barbie pre najmenších je trochu odlišné – bábiky sú pevnejšie, vďaka čomu sa s nimi môžu hrať deti už od 3 rokov. Pri výbere ale dajte pozor na malé dieliky a dbajte na vekové odporúčanie výrobcu.

Aj bábiky Barbie môžu byť doplnené zábavnými zvukovými a svetelnými efektmi.

Doplnky pre Barbie bábiky sú tiež dôležité

Barbie bábiky a najrôznejšie doplnky skrátka patria k sebe. Základné doplnky sú častou súčasťou balenia a zaobstaráte si ich tak spolu s bábikou. Ak si ale chcete vyhrať o niečo lepšie, môžete si zaobstarať aj ďalšie Barbie hračky.

Barbie bábika môže mať aj svoj vlastný dom

Barbie domčeky majú všetko, čo Barbie bábika potrebuje a ešte niečo navyše. Dom môže mať bazén, šmykľavku, výťah, svetlá aj zvuky. Máva niekoľko poschodí a vonkajšie aj vnútorné priestory, takže si ľahko deti pomocou všetkého vybavenia vrátane nábytku a doplnkov zariadia dom podľa svojich predstáv. Dokonca môže mať Barbie aj maznáčika.

Všetkým milovníkom módy nesmú chýbať doplnky a oblečenie pre Barbie

Barbie oblečenie a doplnky umožňujú, aby bol každý jedinečný. Vďaka vysokému množstvu oblečenia a fashion doplnkov môžu bábiky Barbie vyzerať každý deň inak. Pripravujete sa na párty? Potom nesmú chýbať módne šaty a podpätky. Idete si dnes zabehať? V tom prípade sú jasnou voľbou tenisky a športový úbor.


Mattel Barbie bábika – zmrzlina
Barbie: Predaj zmrzliny

Mattel Barbie bábika s koňom
Barbie s koňom

Mattel Barbie dom
Barbie dom

Mattel Barbie oblečenie
Barbie oblečenie

Barbie bábiky zo špeciálnych sérií deti očaria

Okrem najrôznejších herných súprav sú k dispozícii aj špeciálne série Barbie bábiky, vďaka ktorým si ratolesti užijú dobrodružstvá.

  • Barbie Dreamtopia je vysnívaný svet, ktorý vytvorila Chelsea, teda najmladšia sestra Barbie, ktorá spoločne so svojím psíkom prežíva dobrodružstvá. Tu môže byť Barbie morská panna, alebo napríklad lietajúca víla.
  • Barbie Dreamhouse Adventures predstavuje dom snov, kde žije Barbie so svojimi sestrami a kamarátkami. Spoločne s ich susedom Kenom zažívajú veľa zábavy v rovnomennom seriáli.
  • Barbie Color Reveal je séria plná prekvapení. Nenechajte si ujsť zážitok z rozbaľovania – nikto totiž nevie, aká bábika sa skrýva vo vnútri balenia. Isté je len jedno, bábika Barbie s farebnými vlasmi a trendy oblečením.
  • Barbie Chelsea je najmladšia sestrička bábiky Barbie, s ktorou deti čaká tiež množstvo prekvapení. Môžu s ňou a jej šteniatkom vyraziť na výlet karavanom, skúšať rôzne profesie alebo dokonca zachraňovať ľudí.

i

Klasické bábiky Barbie Mattel majú 29 cm, menšie potom okolo 15 cm (napríklad sestrička Chelsea). V ponuke sa však nachádza aj napríklad veľká bábika Barbie, ktorá má viac ako 70 cm.

Barbie bábika si zahrala aj na filmovom plátne. Ktoré Barbie rozprávky sú najlepšie?

Všetci milovníci tejto bábiky majú určite radosť, že má Barbie filmy. Zahrala si napríklad Šípkovú Ruženku, morskú pannu, tancujúcu princeznú, motýliu vílu či napríklad tajnú agentku. Vo filmoch s Barbie sa môžete tešiť na kúzla, množstvo tajomstiev, nádherné piesne a dobrodružstvo. Každý príbeh je iný, a tak si na svoje príde každá ratolesť.

Zberateľské Barbie bábiky a vzácne limitované edície

Zberateľské Barbie bábiky sa objavujú už od polovice 80. rokov, kedy začali vznikať prvé zberateľské série bábik. Ide o limitované edície, ktorých modely napríklad navrhovali svetoví dizajnéri. Ďalšími obľúbenými kúskami sú bábiky Barbie, ktoré majú vzhľad najznámejších slávnych osobností.

Kde sa dajú zohnať najlacnejšie Barbie bábiky? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete skvosty.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, výška 33 cm, blond farba vlasov, oblečenie súčasťou balenia, vhodná pre deti od 6 rokov
46,90 €

2.
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 32,5 cm, blond farba vlasov, doplnky do vlasov súčasťou balenia, na 3 AG13 (LR44) batérie (sú súčasťou balenia), vhodná pre deti od 3 rokov
31,90 €

3.
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, hnedá farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
12,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
206 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7
Harry Potter Hermiona módna bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 26 cm, hnedá farba vlasov, palička a oblečenie súčasťou balenia, vhodná pre deti od 4 rokov
Zľavnené -13 %
25,90 € 29,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15065
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 10×
Barbie Blikajúca Morská Panna Blondínka
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, kúpacia, výška 29 cm, viacfarebné vlasy, doplnky do vlasov a oblečenie súčasťou balenia, na 3 LR44 batérie (sú súčasťou balenia), vhodná pre deti od 3 rokov
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz29733
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Barbie Svietiaca Magická Baletka s Ružovou Sukňou - Bábika Varianty
5,0
Barbie Svietiaca Magická Baletka s Ružovou Sukňou
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 32,5 cm, blond farba vlasov, doplnky do vlasov súčasťou balenia, na 3 AG13 (LR44) batérie (sú súčasťou balenia), vhodná pre deti od 3 rokov
31,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05445
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Barbie Spálňa s bábikou
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, výška 32,5 cm, blond farba vlasov, nábytok súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05475
5,0
Harry Potter, profesor Snape, bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 30 cm, čierna farba vlasov, palička súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
38,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz06078
5,0
Barbie Zvierací salón krásy
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 32,5 cm, blond farba vlasov, doplnky pre zvieratká a zvieratko súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
Zľavnené -5 %
37,90 € 39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15007
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Jahodová limonáda - Bábika Varianty
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Jahodová limonáda
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, viacfarebné vlasy, zvieratko a módne doplnky súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2725
4,0
Harry Potter Módna bábika
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 26 cm, čierna farba vlasov, palička súčasťou balenia, vhodná pre deti od 4 rokov
Zľavnené -24 %
24,90 € 32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15064
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Lelónová triešť - Bábika Varianty
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Lelónová triešť
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, viacfarebné vlasy, zvieratko a módne doplnky súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
Zľavnené -3 %
27,90 € 28,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2727
5,0
Barbie Ken vo filmovom oblečku 3
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 35,5 cm, blond farba vlasov, vhodná pre deti od 6 rokov
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05535
4,0
Barbie Ken v ikonickom filmovom outfite
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 32,385 cm, blond farba vlasov, vhodná pre deti od 6 rokov
47,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05530
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Hroznový kokteil - Bábika Varianty
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Hroznový kokteil
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, viacfarebné vlasy, zvieratko a módne doplnky súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
26,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2728
4,8
Barbie Ken Surfer s doplnkami
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, výška 32,5 cm, blond farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05469
Barbie Cutie Reveal Chelsea pastelová edícia – Medveď - Bábika Varianty
4,0
Barbie Cutie Reveal Chelsea pastelová edícia – Medveď
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 13,9 cm, viacfarebné vlasy, vhodná pre deti od 3 rokov
19,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2718
5,0
Harry Potter Ron Weasley
Bábika – plastová, poznáte z Harry Potter, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 30 cm, ryšavá farba vlasov, palička a oblečenie súčasťou balenia, vhodná pre deti od 6 rokov
Zľavnené -7 %
24,90 € 26,84 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15066
Barbie Cutie Reveal Chelsea pastelová edícia – Lev - Bábika Varianty
4,0
Barbie Cutie Reveal Chelsea pastelová edícia – Lev
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 13,9 cm, viacfarebné vlasy, vhodná pre deti od 3 rokov
22,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2720
4,5
Barbie Modelka – Limetkové šaty s bodkami
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, hnedá farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
12,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2702
5,0
Barbie pestúnka herný set – spinkanie
Bábika – plastová, tínedžeri a dospelí, výška 32,5 cm, viacfarebné vlasy, bábätko a výbava pre bábätko súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
50,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls970
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Ovocný punč - Bábika Varianty
5,0
Barbie Pop Reveal Barbie šťavnaté ovocie – Ovocný punč
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, viacfarebné vlasy, zvieratko a módne doplnky súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2726
4,5
Barbie Modelka – Háčkované šaty
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, hnedá farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
12,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2698
Barbie Svietiaca Magická Baletka S Fialovou Sukňou - Bábika Varianty
5,0
Barbie Svietiaca Magická Baletka S Fialovou Sukňou
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 32,5 cm, hnedá farba vlasov, doplnky do vlasov súčasťou balenia, na 3 AG13 (LR44) batérie (sú súčasťou balenia), vhodná pre deti od 3 rokov
Super cena
32,90 € Ušetríte 1,20 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05446
4,5
Barbie Modelka – Ružové kockované šaty
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, čierna farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2697
4,5
Barbie Modelka – Ružové kvetinové šaty
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 29,8 cm, blond farba vlasov, vhodná pre deti od 3 rokov
13,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2693
Barbie Moja Prvá Barbie Bábika – Čiernovláska S Veveričkou - Bábika Varianty
4,7
Barbie Moja Prvá Barbie Bábika – Čiernovláska S Veveričkou
Bábika – plastová, poznáte z Barbie, tínedžeri a dospelí, s ohybnými kĺbmi, výška 34,29 cm, čierna farba vlasov, zvieratko a módne doplnky súčasťou balenia, vhodná pre deti od 3 rokov
26,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05543

Barbie

hračkyLegendárna bábika Barbie v hlavnej úlohe ružového trháka Do kín ide „ružový trhák“. Ikonická bábika Barbie ožíva v rovnomennom filme, ktorý má celosvetovú premiéru 20. júla. Spoločnosť Mattel pri tejto príležitosti uvádza na trh rad produktov, aby deti mohli rozohrať scény s Barbie aj doma v izbičke.

Barbie

Najslávnejšia bábika známa už z päťdesiatych rokov. Vedeli ste, kto ju vymyslel, kedy prvýkrát dostala svoju 3D podobu a aké bábiky Barbie vlastne existujú?

Ako prišla bábika Barbie na svet?

Kto by to bol povedal, že predlohu Barbie vymyslel muž. Bol to kresliar Reinhard Beuthien a vdýchol jej život v komiksovej podobe pod názvom Lilli. Išlo o domýšľavú paničku s poriadnou porciou sebavedomia. V roku 1955 Lilli uzrela svet aj v 3D podobe ako skutočná bábika. Získala pozornosť Ruth Handlerovej, manželky spoluzakladateľa koncernu Mattel. Úplne fascinovaná jej vyhotovením si kúpila hneď 3 kusy.

Barbie podporuje tvorivosť

Pri pozorovaní svojej dcéry Barbary, ako sa hrá s papierovými bábikami na roztlieskavačky, študentov a dospelých, došla Handlerovej jedna vec: predstieranie rolí je dôležitou časťou dospievania. Podporuje kreativitu aj komunikačné zručnosti. Ruth navrhla sériu bábik, ktoré malým dievčatkám pomáhajú stať sa kýmkoľvek chcú. Kaderníčka, kovbojka, víla, doktorka, dokonca aj astronautka. Barbie symbolizuje taktiež otvorené možnosti žien.

Prvá Barbie

Prvá oficiálna Barbie predviedla svoje hebké vlásky, zlaté náušnice, červené nechty a megalomanské okuliare 9. marca 1959 na veľtrhu hračiek v New Yorku. Vyzerala sčasti ako jej autorka Handlerová a sčasti ako komiksová predloha Lilli.

Barbie a ťažké začiatky

Spočiatku zožínala predovšetkým pochybovačné názory. Barbie sa líšila od klasických papierových bábik natoľko, že priekupníci hračiek neverili v jej úspech. Barbie disponovala nevídanou krásou, súmerným telom, ohybnosťou aj nádhernou garderóbou. Preraziť sa jej podarilo v roku 1960, kedy firmu Mattel objednávky na „bárbiny“ priam zaplavili. 500 miliónov dolárov – to je hodnota, v ktorej sa počas 10 rokov predali bábiky Barbie. Dnes ich predaj skôr stagnuje.

Poď sa s Barbie hrať!

Barbie princeznička

Zrkadlo, povedz mi, kto v krajine tunajšej, má šaty najkrajšie? Predsa táto Barbie vysoká princezná s dlhými vlasmi. So svojimi ružovo-modrými doplnkami vyzerá úplne čarovne. Nasaď jej korunku, učeš drdol a ovládni svoje kráľovstvo. Pre všetky malé tvoriteľky a kreatívne experimentátorky je tu Barbie s kúzelnými vlasmi. Nechá sa česať, zdobiť korálikmi, skrášľovať farebným melírom alebo napríklad bujarými vrkôčikmi.

Barbie morská víla

Malú morskú vílu pozná každý, ale čo takto morská panna z cukrového sveta? Pri pohľade na jej cukríkovú plutvu dostanete chuť preskúmať celé sladké kráľovstvo.

Barbie herná vývojárka

Baví ťa svet hier aj svet bábik? Potom budeš milovať Barbie hernú vývojárku. Je vybavená tabletom, notebookom aj slúchadlami, s ktorými zažijete kopec zábavy. Zbúrajte predsudky, že programovanie je len pre chlapcov.

Barbie baletka

Svet nadýchaných sukienok, trblietavých detailov a roztancovaných črievičiek preskúmaj s Barbie baletkou. Ohýbaj jej ruky a nohy do známych baletných pozícií a nacvič si napríklad Labutie jazero. Uvidíš, ako spoločne zažiarite.

Barbie módna návrhárka

Nechaj sa vtiahnuť do sveta módnych trendov, prekrásneho oblečenia a veľkých večierkov. Ty a tvoja Barbie módna návrhárka si vytvorte vlastné outfity pomocou hravých farieb. A keď ťa šaty omrzia, barbie sa dá jednoducho vyprať a môžeš tvoriť znovu a znovu.

Barbie svadba

Snáď každé dievčatko sníva o tom, ako sa bude vydávať. Preži svoj deň D s Barbie Nevestou. Obleč ju do prekrásnych ružových šiat so závojom, pripni jej náhrdelník a daj jej do ruky kyticu. Ženích Ken jej pri oltári navlečie snubný prstienok.

Štýlové oblečenie pre Barbie

Bábika Barbie je parádnica. Chce na seba strhávať pozornosť a chce vyzerať dokonale. Dopraj jej pocit výnimočnosti s tým najkrajším oblečením. Skús napríklad svetlokrémové Barbie šaty s tylovou sukňou, zlatým náhrdelníkom a zlatou kabelkou. Vďaka odhaleným ramenám sa stane bohyňou každého večierka. Modrofialové Barbie šaty vo farbe nočnej oblohy vyzdvihnú prednosti brunetiek aj blondínok. Zladená kabelka a náhrdelník urobia parádny dojem na každom plese a spoločenskej akcii. Extravagantné fialové šaty by chcela každá sebavedomá Barbie. Obleč jej ich na stretnutie s priateľmi a uvidíš, ako jej budú všetky dievčatá závidieť! Ružové šaty od Mattela s odvážnymi prestrihmi v páse vzbudia pozornosť kdekoľvek. Malinová farba doplnená striebornými vzormi dodá tomuto kúsku ten správny šmrnc. Nezabudni, že aj Ken sa rád oblieka. Fialovo-čierny oblek urobí dieru do módneho sveta. Zladené nohavice, košeľa a štýlové sako dopĺňajú spoločenské topánky. Všetko je ušité v modernom strihu a štýle.

Barbie, filmová hviezda

Ako každá správna celebrita, sa aj ona objavila na televíznych obrazovkách, prvýkrát v roku 1987, ako Barbie rocková hviezda. Zažiarila aj v spracovaní Luskáčika, Ruženky, v Kráľovstve víl, stala sa z nej Princezná z ostrova alebo napríklad Motýlia víla.

Novodobé bábiky Barbie Monster High

S modernizáciou prišli na svet aj netradičné bábiky Monster High. Navštevujú tú najstrašidelnejšiu školu na svete a učia sa zvláštne veci. Hoci sú potomkovia slávnych monštier, zažívajú rovnako chúlostivé situácie ako ostatní školáci. Preži obdobie prvých lások, školských úspechov aj problémov s Barbie Monster High.

Clawdeen Wolf

Clawdeen Wolf Barbie pochádza z naozaj veeeľkej rodiny! Tak veľkej, že stráca prehľad o svojich súrodencoch. Má veľký talent na návrhárstvo a vďaka svojej cieľavedomosti a odhodlaniu už v 15 rokoch otvorila vlastný salón krásy. No nie je to úžasné?

Draculaura

Ako jej meno už napovedá, Draculaura je dcérou mocného Draculu. Možno preto z nej srší taká cieľavedomosť a optimizmus. A viete, čím je zaujímavá? Neživí sa totiž krvou ako klasický upír, ale zbožňuje zeleninu a ovocie.

Lagoona Blue

Barbie Lagoona Blue pochádza z najtemnejších hlbín oceána a je potomkom samotného Neptúna. Aj keď sa jej cnie za domovom, chodenie do školy plnej desivých príšeriek sa jej zdá úplne cool.

Frankie Stein

Vynaliezavá Frankie prišla na svet v laboratóriu jej otca Frankensteina. Vyrástla s vedomím, že má stále čo objavovať. Vydala sa teda do sveta, aby spoločne s Draculaurou založila školu pre príšerky.

Cleo De Nile

Ako potomok egyptskej kráľovnej má okrem kráľovského pôvodu aj prirodzené vodcovské schopnosti. Barbie Cleo De Nile je kapitánkou roztlieskavačiek a občas jej to tak trochu stúpne do hlavy.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné barbie Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie barbie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie barbie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii barbie recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií