PET AD homeoffice

Make It Real Kozmická bižutéria

Zobraziť katalóg
Make It Real Kozmická bižutéria
Kreatívna sada – obsahuje: 3 kovové prívesky, guľôčkovú retiazku, vyšívacie bavlnky, mix trblietok, sklíčka, lepidlo, korálky a ornamenty, Dreamguide
Kód:  HRAjd1115 Produktové číslo:  695929013011
Make It Real Kozmická bižutéria Predaj skončil

Make It Real Kozmická bižutéria

Originálna kreatívna súprava Make It Real Kozmická bižutéria poteší každé dievčatko, ktoré rado tvorí a vyrába. Vďaka tejto súprave si môže dievča vytvoriť nádherné trblietavé kozmické náhrdelníky a náramky. Podľa návodu si môžete vyrobiť tri náhrdelníky a dva náramky s blýskavými príveskami alebo využite svoju kreativitu a vyrábajte podľa svojich predstáv. Kreatívna súprava Make It Real podporí koordináciu rúk a očí, motoriku a jemnú motoriku vášho dieťaťa. Vlastnoručne vyrobené šperky sú medzi dievčatami tie najobľúbenejšie, preto táto súprava nesmie chýbať vo výbave žiadneho dievčaťa.

Kľúčové vlastnosti kreatívnej súpravy Make It Real Kozmická bižutéria

  • Kreatívna súprava Make It Real Kozmická bižutéria pre tvorivé dievčatká
  • Bezpečná hračka testovaná podľa najvyšších štandardov
  • Výroba šperkov podporí kreativitu a jemnú motoriku dieťaťa
  • Dieťa si môže vytvoriť šperky podľa návodu alebo podľa svojich predstáv
  • Hotový výrobok bude obľúbeným kúskom z detskej šperkovnice

Súprava Make It Real podporí všestranný rozvoj vášho dieťaťa

Vďaka kreatívnej súprave Make It Real deti zažijú veľa zábavy pri tvorení. Výrobok je úplne bezpečný, je testovaný podľa najvyšších štandardov na hračky a kozmetickú bezpečnosť. Hračky Make It Real podporujú rozvoj fyzických, sociálnych a emocionálnych zručností. Nechajte svoje deti experimentovať so súpravami Make It Real a podporíte tak ich všestranný rozvoj.

Kreatívna súprava Make It Real Kozmická bižutéria obsahuje

Súprava Make It Real Kozmická bižutéria obsahuje tri kovové prívesky, guľôčkové retiazky, výšivkové nite, mix trblietok, sklíčka, lepidlo, sortiment korálok, ornamentov a exkluzívneho sprievodcu snov.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Make It Real Kozmická bižutéria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Make It Real Kosmická bižuterie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Make It Real Kosmischer Modeschmuck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Make It Real Kosmischer Modeschmuck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Make It Real Kozmikus bizsu.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií