Fisher-Price – Zrkadlo Opička

Zobraziť katalóg
Fisher-Price – Zrkadlo Opička
Hrkálka – vhodné od narodenia
Kód:  HRAif0620 Produktové číslo:  0887961408850

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price – Zrkadlo Opička Predaj skončil

Fisher-Price – Zrkadlo Opička

Zrkadlo Opička je perfektným spoločníkom pri trávení času na brušku. Vaše dieťatko si užije veľa zábavy pri poznávaní nových zvieracích kamarátov. Tí sú vyobrazení v žiarivo pestrých farbách. Súčasťou hračky je aj veľké zrkadlo, v ktorom môže bábätko objavovať samo seba. Zrkadlo je presne v tom správnom uhle, aby sa dieťa mohlo pohodlne prezerať aj pri ležaní na brušku. Hračka ponúka veľa zábavných aktivít, ktoré rozvíjajú zmysly dieťaťa. Pri uchopovaní a stláčaní rôznych častí hračky sa trénuje jeho jemná motorika. Rôznorodé materiály, jasné farby a vzory vzbudzujú detskú pozornosť a lákajú ho k ďalšiemu preskúmavaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa zábavných aktivít
  • Skvelé pre prvé hry na brušku
  • Veľké zrkadlo
  • Rozmanité materiály a textúry pre radosť z objavovania
  • Veselé farby a žiarivé vzory
  • Rozvíja jemnú motoriku, zmysly a zvedavosť
  • Vhodné pre deti od narodenia
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price – Zrkadlo Opička Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Zrcátko Opička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Affenspiegel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Affenspiegel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játékszett Fisher-Price - Mirror Monkey.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií