Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

On Mars CZ/EN

Zobraziť katalóg
On Mars CZ/EN
Dosková hra – strategická hra, pre všetkých, vhodné od 12 rokov, pre 1 až 4 hráčov, dĺžka hry minimálne 120 min
Kód:  HRAbz19709 Produktové číslo:  0609456648226

On Mars CZ/EN

Kolonizovať planétu Mars a vybudovať tu stále osídlenie je hlavnou úlohou doskovej hry On Mars. V tejto epickej a zatiaľ najrealistickejšej strategickej hre vyhráva ten, kto bude mať na kolonizácii najväčší podiel. Pri vytváraní kolónie na Marse získavate víťazné body. Vyhráva samozrejme ten hráč, ktorý bodov získal najviac. Dosková hra On Mars CZ/EN je určená pre kohokoľvek od 12 rokov. 

Kľúčové vlastnosti doskovej hry On Mars CZ/EN

  • Strategická dosková hra On Mars CZ/EN je určená všetkým od 12 rokov
  • Epická a najrealistickejšia dosková hra
  • Úlohou je kolonizovať planétu Mars a vybudovať tu stále osídlenie
  • Hra je určená pre jedného až  štyroch hráčov
  • On Mars pozostáva z niekoľkých herných kôl
  • Pravidlá a našepkávači karty sú v českom aj anglickom jazyku

Cestovanie vesmírom a kolonizácia vesmíru

Dosková hra On Mars CZ/EN z hráča spraví vrchného kozmonauta, ktorý má za cieľ vytvoriť najväčšiu a najrozvinutejšiu kolóniu na Marse. Spočiatku budete závislí na zásobách zo Zeme, preto budete často cestovať. Neskôr sa vaše úlohy zamerajú už na stavby potrebné na vytvorenie sebestačnej kolónie nezávislej od pozemských organizácií. Na to budete musieť pochopiť dôležitosť vody, vzduchu, elektriny a potravín. Dosková hra On Mars teda pozostáva z niekoľkých kôl, z ktorých sa každé delí na dve fázy. Fáza kolonizácie a fázy presunu. V priebehu hry sa hráč musí snažiť splniť tiež určité misie. Hra končí vo chvíli, keď sú tri z nich splnené. 

Obsah hry: 
Jeden veľký herný plán, štyri dosky hráčov, päť dielikov počiatočných budov, 30 dielikov budov, 20 dielikov základní (5 z každej farby), 1 ponuka dielikov budov, jedna doska vedcov a pozemských zákaziek, osem žetónov výskumu, 19 žetónov objavov, 16 žetónov technológií, štyri žetóny technológií základní, tri kocky priebehu misie a jeden ukazovateľ zostávajúcich misií, tri značky misií, osem žetónov odmien SPŽ, jeden ukazovateľ presunu a vývoja kolónie, 12 kariet prvých kolonizátorov a šesť žetónov prvých kolonizátorov, šesť figúrok vedcov, 100 žetónov zdrojov a 30 kryštálov, štyri ukazovatelia SPŽ, 48 kolonizátorov v štyroch farbách, štyri Rovery v štyroch farbách, 20 rakiet a 20 kociek pokroku v štyroch farbách, 16 topánok v štyroch farbách, štyri figúrky hráčov a štyria ukazovatelia víťazných bodov v štyroch farbách, 32 pokročilých budov v štyroch farbách, 24 kariet plánov, šesť kariet vedcov, 12 kariet pozemských zákaziek, 16 kariet súkromných cieľov, deväť kariet misií, 12 kariet pre sólovú hru, jedny pravidlá (CZ a EN), jedna príloha pravidiel a štyri našepkávajúce karty, 2 vyberateľné inserty

Určenie: 
Pre jedného až štyroch hráčov od 12 rokov

Dĺžka hry: 
90 – 150 minút


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
12 rokov Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
12 rokov Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
120 min Hotovo!
Náročnosť
Ťažká Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština, Angličtina Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Strategická Hotovo!
Subžáner (téma)
Sci-fi Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky sci-fi stolové hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre On Mars CZ/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si On Mars CZ/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte On Mars CZ/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte On Mars CZ/EN.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií