Subaru Impreza

Zobraziť katalóg
Subaru Impreza
5 1 hodnotení
RC auto mierka 1:16, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRA706w2 Produktové číslo:  ASRT050211009217

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Subaru Impreza

RC model Subaru Impreza je krásná hračka, kterou potřebuje do své výbavy každý správný kluk. Věrný model auta Subaru bude svému synkovi závidět nejeden táta. Auto je vyvedeno v měřítku 1:16 a do své sběratelské kolekce ho můžete zařadit ve dvou barevných provedeních, v červené a modré barvě. Balení obsahuje 1 RC auto s ovladačem. Model auta může být hezkým dárkem nejen pro malé kluky, ale také pro muže, kteří tento sběratelský koníček vyznávají. Subaru Impreza bude ozdobou každého interiéru a příjemné chvilky strávené spolu s ním si s radostí vychutná Váš syn, stejně jako jeho otec nebo děda.

Měřítko:
1:16

Doporučený věk:
Od 6 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Subaru Impreza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Subaru Impreza. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Subaru Impreza. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Subaru Impreza. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Subaru Impreza.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií