Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Inteligentná sprcha Hydrao

Zobraziť katalóg
Inteligentná sprcha Hydrao
3,7 3 hodnotení
Unikátna hlavica na meranie spotreby vody, vďaka ktorej ušetríte až 200 € ročne. Veľmi ľahká inštalácia. Nastavenia a dáta synchronizované cez mobilný telefón.
Kód:  HYDSP01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Inteligentná sprcha Hydrao Predaj skončil

Inteligentná sprcha Hydrao

PRÍJEMNÝ A ZÁBAVNÝ SPÔSOB AKO ZNÍŽIŤ SPOTREBU VODY A VÝRAZNE UŠETRIŤ.

Inteligentná sprcha HYDRAO prináša revolúciu do každodennej bežnej činnosti. HYDRAO počas sprchovania svieti a na základe množstva spotrebovanej vody mení farbu. Vďaka tomu môžete jednoducho učiť deti úspornosti a ohľaduplnosti voči životnému prostrediu, ale motivovať tak aj seba. Spotreba vody, náklady na sprchovanie a ďalšie informácie sú vám stále dostupné v prehľadných grafoch v aplikácii pre iOS a Android. Sprchovanie sa vďaka HYDRAO stáva zábavnejšie a vnímanie sveta farebnejšie.


Pomocou inteligentnej aplikácie HYDRAO môžete:

  • - Meniť farby podsvietenia
  • - Voliť limit na zmenu farieb
  • - Nastaviť cenu vody vo vašej domácnosti
  • - Nastaviť cenu ohrevu vody
  • - Sledovať prehľadné grafy vývoja spotreby
  • - Kontrolovať úsporu a náklady                            

    Telefón nie je nutné mať počas sprchovania v kúpeľni. Dokonca ani nemusíte merať každé sprchovanie. Stačí napríklad 1x týždenne pred sprchovaním zapnúť aplikáciu a dáta z integrovanej pamäte HYDRAO sa načítajú priamo do telefónu.

 



HYDRAO je poháňané prúdom vody počas sprchovania. Potrebnú energiu na svietenie LED svetiel a komunikáciu s aplikáciou zaisťuje vstavaná turbínka. Minimálny tlak vody by mal byť 1,2 baru.

Ako zistíte, či máte doma potrebný tlak vody? Položte aktuálnu sprchovú hlavicu na dno vane, pustite vodu plným prúdom a zmerajte výšku kam voda dosiahla. Dostatočné je už aj 0,5 metra.


Šetrite s nami životné prostredie, vodu, ale súčasne tiež vlastnú peňaženku. Na základe testovania a dotazovania 1 000 užívateľov HYDRAO sme zistili, že
4-členná rodina ušetrí priemerne až 200 € za rok. To znamená, že investícia do inteligentnej sprchy sa vám vráti do 6 mesiacov.


Máte malé deti čo sa radi hrajú a trávia v sprche veľa času? Zabavte ich ešte viac pomocou farebného svietenia, ale zároveň ich poučte, že je dobré šetriť vodou. Nastavte im farebné svietenie na limity, ktoré si prajete a nechajte deti sa sprchovať, motivovať a hrať napríklad len do červenej farby. Sami potom spoznajú, že majú so sprchovaním končiť.


Komunikácia s inteligentnými zariadeniami je zabezpečená pomocou najmodernejšej bezdrôtovej technológie. Telefón dokonca nemusíte mať počas sprchovania kúpeľni. Stačí ho raz za týždeň pripojiť a všetky dáta si zo sprchy nahrať dodatočne. Samo HYDRAO si dokáže zapamätať až 1 000 posledných sprchovaní.


HYDRAO je ošetrené patentovanou vrstvou zabraňujúcou usadzovaniu vápnika. Na hlavici sa netvorí vodný kameň a tým je zaručená bezchybná funkčnosť aj po dlhom používaní.


JEDNODUCHÉ ZAPOJENIE:

Štyri jednoduché kroky:

1. odmontujte existujúcu hlavicu

2. odpojte ju

3. pripojte HYDRAO

4. začnite sa sprchovať

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chytrá sprcha Hydrao. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intelligenter Duschkopf Hydrao. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intelligenter Duschkopf Hydrao. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hydrao okos zuhany.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií