Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Hyundai DVBT 220 PVR

Zobraziť katalóg
Hyundai DVBT 220 PVR
4,4 147 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, S/PDIF koaxiálny, LAN a USB, internet, timeshift a epg, záznam na externý disk a flash disk
Kód:  HYU001a1 Produktové číslo:  DVBT 220 PVR Stránky výrobcu

Hyundai DVBT 220 PVR

Nachystajte sa na príchod digitálneho pozemného vysielania včas a ušetrite si tak nervy  nad prázdnou obrazovkou. Set-top box Hyundai DVBT 220 sa pýši certifikáciou od Slovenských rádiokomunikácií, takže máte podporu príjmu signálu v novom formáte DVB-T2 H.265 HEVC zaručenú. Menu prístroja je navyše kompletne preložené do slovenčiny – inštaláciu teda zvládnete ako nič a tešiť sa môžete aj na slovenský teletext a elektronického sprievodcu programami. Set-top box k televízoru  pripojíte cez HDMI kábel.

Kľúčové vlastnosti set-top boxu Hyundai DVBT 220

  • Set-top box Hyundai DVBT 220 PVR má príjem formátu DVB-T2 H.265 HEVC
  • Certifikácia Slovenských rádiokomunikácií
  • Pripojenie k TV cez HDMI kábel
  • Kompletná slovenská lokalizácia
  • Set-top box od Hyundai dokáže nahrávať relácie
  • Vďaka dvom USB vstupom funguje aj ako prehrávač videí, hudby a pod.
  • Funkcia Timeshift pre pozastavenie aktuálneho vysielania

Set-top box Hyundai DVBT 220 PVR vie ešte oveľa viac

Set-top box Hyundai DVBT 220 ale disponuje aj ďalšími funkciami. Nájdete na ňom dva USB vstupy – stačí vám pripojiť flash disk alebo externý harddisk a vďaka funkcii Record Ready môžete v pokoji nahrávať televízne vysielanie. Možno ho tiež využiť ako prehrávač rôznych médií od videí vrátane titulkov po hudbu a fotografie. Výborná je aj funkcia Timeshift, s ktorou si práve vysielaný program pozastavíte a pozriete sa naň neskôr.


Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF koaxiálny, LAN, USB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak mohu zvýšit hladinu zvuku - po zapojeni set top boxu je zvuk na všech programech příliš potichu i poté, co jak na TV, tak na STB zvýším hladinu na maximum. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, je v pripade pripojeni stb k monitoru bez repro pomoci hdmi mozne zaroven pripojit zvuk AV vystupem k aktivnim repro jack 3,5? Dekuji

Dá se tento box programovat a nahrávat pořady na externí disk ?

Dobrý den jak velký Hdd mohu připojit.? Díky

Dobry den v popisu uvadite S/PDIF optický . , ale na fotkach toto nevidim. Jaka je teda skutecnost

Jaké formáty videa tento set-top box podporuje?

Dobrý den, mám starou televizi Funai, která má pouze koaxiál. Je šance tento set top box k ní připojit? Děkuji

Dobrý den jak seřadit libovolně programy přes žluté tlačítko. Zkoušel jsem to neúspěšně několikrát. Prosím o podrobný postup. Děkuji za radu.

Dobrý den, nejdou mi na set -boxu naladit programy jako CT a Prima a vyhledá "jen" 23 programu. Čím to muže být ? Když u Druhé Tv která má DVB T2 a jede na stejnou anténu jdou všechny programy ..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat po zapojení set-top boxu do televize Samsung nelze naladit Nova HD je to problém antény televize nebo setoboxu. Anténa je nová na novostavbě nainstalovaná a proměřená od firmy ,děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Hyundai DVBT 220 PVR
Príslušenstvo pre Hyundai DVBT 220 PVR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai DVBT 220 PVR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai DVBT 220 PVR.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií