Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

iGET ACTIVE A8

Zobraziť katalóg
iGET ACTIVE A8
4,0 5 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, GPS, pripojenie pomocou Bluetooth, prehrávač hudby, vibrácie, telefonovanie cez spárovaný telefón, hodnota vodotesnosti IP68, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 128 MB, Plastové sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SPTiget09 Produktové číslo:  ACTIVE A8 Stránky výrobcu

iGET ACTIVE A8

iGET ACTIVE A8, elegantné smart hodinky s vymeniteľnými remienkami

Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8 sú ideálnym spoločníkom pre váš tréning. Vďaka zabudovanej funkcii GPS vám presne zmapuje trasu na chôdzu, beh aj jazdu na bicykli. Hodnota vodoodolnosti IP68 zaručí, že nebudete obmedzení ani pri svojom aktívnom výkone v bazéne. S možnosťou synchronizovať hodinky so svojím telefónom máte jedinečnú príležitosť byť stále v obraze o dianí okolo aj pri maximálnom nasadení. Zdvihnite hovor, prepínajte prehrávanú hudbu. Zmerajte si parametre vášho športového výkonu akým sú srdcový tep, urazená vzdialenosť alebo počet spálených kalórií. Všetko si prehľadne zobrazíte v inteligentnej aplikácii iGET GO, ktorá je kompatibilná s iOS aj Androidom. Zaznamenané údaje je možné zálohovať v cloude pre dôležité porovnávanie výsledkov.


Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek iGET ACTIVE A8

  • Dotykové ovládanie, viacjazyčný systém, TFT LCD displej s uhlopriečkou 1,3"
  • Notifikácia na prichádzajúce hovory, SMS správy, e-maily, sociálne siete, a pod.
  • Celý rad senzorov vrátane GPS alebo priameho merania tepovej frekvencie
  • Zvýšená odolnosť proti vode a prachu (IP68)
  • Dlhá výdrž batérie
  • Možnosť sledovania spánku
  • Funguje na platformách Android a iOS

Sledujte všetky aktivity

Kontinuálne meranie tepovej frekvencie je kvalitný základ pre postupné zlepšovanie vašej fyzickej kondície. Všetky aktivity sa zaznamenávajú do aplikácie iGET GO, z ktorej potom môžete záznamy svojich tréningov exportovať a zdieľať na portáli Strava alebo uložiť do Google Fit. Pre iOS môžete zdieľať aktivitu v aplikácii Zdravie. Dodávaná aplikácia je kompletne počeštená a mimoriadne prehľadná.


Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8

Športové režimy

Fitness hodinky iGET ACTIVE A8 sú perfektný pomocník na monitorovanie parametrov ako je počet krokov, vzdialenosť, tep či počet spálených kalórií. Vyberať môžete z piatich režimov podľa typu pohybu, medzi ktorými je chôdza, beh, pešia turistika alebo bicykel.


Neustále v skvelej kondícii

Nezastavujte sa uprostred svojich aktivít. Celodotykový 1,3" TFT LCD displej s rozlíšením 240 × 240 px umožňuje náhľad meraných parametrov počas tréningu. Všetko možno ľahko letmým dotykom ihneď prenastaviť, aby ste sa mohli sústrediť len na svoj výkon. So zapnutou podporou všetkých funkcií hodinky vydrží až 5 dní bez nabíjania. Dobu je však možné predĺžiť spôsobom využívania hodiniek aj na 12 dní.

Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8


Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8

Na tréning, do divadla aj do postele

Neskladajte svoje hodinky ani pri návšteve divadelného predstavenia. Jednoducho vymeňte remienok a zo športových hodiniek máte razom elegantný doplnok vybraného outfitu. Vymeniteľné remienky sú súčasťou balenia. Pre lepší a kvalitnejší spánok monitorujte jednotlivé fázy spánku počas celej noci. Vďaka získaným informáciám ľahko vyhodnotíme, aký je pre vás najideálnejší čas na vstávanie.


Inteligentné notifikácie

Hodinky iGET ACTIVE A8 možno tiež spárovať s mobilným telefónom, takže môžete prezerať nové upozornenia z aplikácií ako je Facebook, WhatsApp, Viber či Skype, náhľady SMS a volajúceho. Po ich prečítaní sa samy zmažú a zostanú len v telefóne. Okrem toho aj naďalej plnia funkciu hodiniek, teda stále ukazujú presný čas.

Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8


Športové a inteligentné hodinky iGET ACTIVE A8

Obsah balenia smart hodiniek iGET ACTIVE A8

  • Hodinky iGET ACTIVE A8
  • Silikónový pásik čierny
  • Silikónový pásik červený
  • USB nabíjací kábel
  • Záručný list
  • Používateľský manuál v CZ/SK/DE/EN/PL/HU

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
50 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
70 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pitný režim, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Režim spánku/nerušiť, Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,13 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký den, v popisu vyrobku je jednou z aktivit plavani a zaroven vodotesnost pouze IP68???? Coz je jen 30min namoceni do max hloubky 1m a tak si plavani nepredstavuji Jak je to tedy?

Dobrý den, potřeboval bych radu, s hodinkami jsem spokojen, jen mě štve že každý telefonát jde nejdřív přes hodinky než ho přepnu do telefonu. Proto bych potřeboval radu jak lze vypínat přímo v hodinkách funkci telefonátu. Tzv. Aby všechny telefonáty nešly tam, ale mohl si je zapnout jen když to opravdu potřebuji. Protože tahle možnost stále volat přes hodinky je otravná a mam A8. Tak za nějakou možnost "ideálně v hodinkách" jak to vypnout děkuji.

Dobrý den, dá se u hodinek zakázat telefonování kromě odpojení bluetooth? Aby ukazovaly kdo volá, kdo píše, ale aby hovor probíhal pouze přes telefon. Dekuji

Dobrý den, při zapnutí běhu (venkovního) se hodinky Iget A8 active zeptají, zda zapnout GPS. Zadáme ano, hodinky začnou počítat čas, ale ikona GPS se ani nerozbliká, ani není vidět. U cyklistiky ale bez problému naskočí. Nejdříve se ikona rozbliká a po zachycení pípne a teprve začne měřit aktivitu, zaznamená trasu. Čím to může být? Potřebujeme právě kvůli běhu.

mají prosím budík???

Dobrý deň, dá sa cez hodinky pridávať športove aktivity na aplikáciu Strava ? Ďakujem.

Dobrý den, s jakou verzí operačního systému iOS hodinky spolupracují? díky

Dobrý den, Jaká je prosím šířka pásku? Děkuji.

Dobrý deň, medzi odpovedí vidím odlišné informácie: dá sa s hodinkami telefonovať s pribudovaným mikrofónom, prosím? Ďakujem.

Dobry den, da sa na hodinkach sledovat prejdena vzdialenost aj bez pripojeneho telefonu.

12
Diskusia a poradňa k iGET ACTIVE A8
Príslušenstvo pre iGET ACTIVE A8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET ACTIVE A8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET ACTIVE A8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET ACTIVE A8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET ACTIVE A8.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií