AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

InFocus Kangaroo

Zobraziť katalóg
InFocus Kangaroo
Mini PC prenosný - integrovaná batéria, CPU Intel Atom x5-Z8500 1.4GHz, Intel HD Graphic, 2GB RAM, 32GB eMMC, microSD slot, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, Wi-Fi 802.11a / c, Bluetooth 4.0, Windows 10 Home 64 -bit
Kód:  NR905c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

InFocus Kangaroo

Americká spoločnosť InFocus predstavuje všestranný mobilný počítač Kangaroo, ktorý cez veľmi kompaktné rozmery prekvapí bohatou výbavou, výkonným hardvérom a operačným systémom Microsoft Windows 10. Veľkosť zodpovedajúce modernému smartphonu umožní počítač pohodlne nosiť vo vrecku a vziať ho so sebou kamkoľvek. Pýši sa procesorom Intel Atom, širokou možnosťou konektivity, alebo aj čítačkou odtlačku prsta, ktorá rozhodne nie je u týchto zariadení štandardom.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný PC, ktoré sa vojde aj do vrecka
  • Procesor Intel Atom a platforma Windows 10
  • Čítačka odtlačku prsta pre zabezpečenie dát
  • Zabudovaný akumulátor s výdržou 4 hodiny
  • Podporuje zariadenia s iOS
  • Krásne hliníkové telo

stačí pripojiť

Ako monitor možno využiť akékoľvek zobrazovacie zariadenie s portom HDMI, čím z neho prakticky vytvoríte Nettopy PC. Zabudovaný akumulátor dodá energiu až na 4 hodiny prevádzky. Kangaroo je kompatibilný aj s iOS zariadeniami, ku ktorým sa pripojí pomocou USB kábla s konektorom Lightning. Výhodou je tiež telo vyrobené z hliníka, vďaka ktorému počítač nielen dobre vyzerá, ale zvýši aj jeho odolnosť.

Parádny výbava

Svižnosť systému, aplikácií a multimédií zabezpečí štvorjadrový procesor Intel Atom x5-Z8500 podporený 2GB operačnou pamäťou. Všetky dáta uložíte na zabudovaný eMMC disk s veľkosťou 32 GB a ďalšiu kapacitu je možné rozšíriť kartami microSD. K internetu sa možno pripojiť cez WiFi štandardu 802.11ac a pre periférie je pripravený konektor USB 3.0 či modul Bluetooth 4.0.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakým způsobem je u zařízení realizováno napájení? V popisu nemáte zmíněný napájecí adaptér. Je součástí balení?

Diskusia a poradňa k InFocus Kangaroo
Príslušenstvo pre InFocus Kangaroo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si InFocus Kangaroo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte InFocus Kangaroo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte InFocus Kangaroo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: InFocus Kangaroo.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií