Insta 360 One X

Zobraziť katalóg
Insta 360 One X
3,0 2 hodnotení
360° kamera – 1/2.3" snímač, fotografie 18Mpx, 2× objektív s uhlom záberu 200°, 5.7K/30fps video, 6-osá gyroskopická stabilizácia, slow-motion, hyperlapse, WiFi, Bluetooth, Micro SD až 128GB, Micro USB, podpora Android a iOS,batéria 1200mAh
Kód:  Insta360ox

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Insta 360 One X

Dodajte outdoorovým videám novú perspektívu

360° akčná kamera Insta360 One X sa stane perfektným parťákom všetkých outdoorových nadšencov a postará sa o vysoko kvalitný záznam dobrodružstva nielen na súši, ale aj vo vzduchu či pod vodou. Kamera vyhotovuje nahrávky v detailnom 5,7K rozlíšení s ultra širokým 360° uhlom záberu, ktorý zaistia dva špičkové 200° objektívy s vynikajúcou svetelnosťou f/2.0. O ostrý obraz za každej situácie sa postará 6-osá gyroskopická stabilizácia a nechýbajú ani pokročilé funkcie záznamu, ako sú napr. slow-motion alebo hyperlapse. Kameru je navyše možné prepojiť s mobilným zariadením vďaka integrovanému bezdrôtovému WiFi a Bluetooth rozhraniu.


Kľúčové vlastnosti akčnej kamery Insta 360 One X

  • 1/2.3 "snímač s rozlíšením 18 Mpx
  • Záznam videa v 5,7K rozlíšení (5 760 × 2 880, 30 fps)
  • 2× objektív s uhlom záberu 200° a svetelnosťou f/2.0
  • 6-osá stabilizácia s inovatívnym algoritmom FlowState
  • HDR režim
  • WiFi 5GHz a Bluetooth 4.0 BLE
  • Slow-motion a hyperlapse
  • Podpora pamäťových kariet Micro SD až 128 GB
  • Mobilná aplikácia ONE X (Android, iOS)

HDR režim

Podpora HDR režimu

Na dosiahnutie reálnych záberov s vysokým dynamickým rozsahom je kamera vybavená režimom HDR, ktorý zaistí obraz s vyváženým jasom a kontrastom za každej svetelnej situácie.

6-osá stabilizace

6-osá stabilizácia obrazu

Akčná kamera Insta360 ONE X je vybavená pokročilou 6-osou gyroskopickou stabilizáciou FlowState, ktorá využíva inovatívnych algoritmov pre nepretržitú analýzu pohybu vo všetkých smeroch.

kompaktný dizajn

Kompaktný dizajn

Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti môžete kameru nosiť neustále pri sebe. O nastavenie režimu nahrávania a stavu batérie vás informuje malý LED displej a LED indikačná dióda.

1200mAh baterie

Batéria s kapacitou 1 200 mAh

Akčná kamera Insta360 ONE X disponuje vyberateľným akumulátorom s kapacitou 1 200 mAh, ktorý pri plnom nabití poskytne energiu až na 60 minút záznamu.

Neviditeľná selfie tyč

Neviditeľná selfie tyč

Pre dychberúce záznamy z výšky je možné ku kamere zaobstarať jedinečnú neviditeľnú selfie tyč (nie je súčasťou balenia), ktorú potom pomocou aplikácie jednoducho odstránite z obrazu.

Vodotěsné poudzro

Vodotesné puzdro

Ku akčnej kamere je možné dokúpiť 360° vodotesné puzdrá, s ktorými sa môžete ponoriť až do hĺbky 5, alebo 30 metrov. Puzdrá disponujú štandardným 1/4" závitom, takže ich môžete ľahko nainštalovať aj na ďalšie príslušenstvo.


Prepojenie s inteligentným mobilným telefónom

Vďaka bezdrôtovému WiFi a Bluetooth rozhraniu akčnú kameru Insta 360 One X ľahko prepojíte s vaším šsmart  mobilným zariadením. Mobilná aplikácia ONE X (Android, iOS) umožní ľahké prenášanie záznamov a ich následnú editáciu a zdieľanie na sociálnych sieťach. Displej mobilného telefónu vďaka rýchlemu WiFi pripojeniu tiež poslúži ako monitor zobrazujúci záznam z akčnej kamery v reálnom čase.



Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Sférické (360) Hotovo!

Výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
115 g Hotovo!
Šírka
4,8 cm Hotovo!
Výška
11,5 cm Hotovo!
Hĺbka
2,8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
115 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 360° kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy předpokládáte dostupnost Insta360 One X2? Dekuji

Dobrý den, zajímá mě zda má i chytrou funkci kdy složí nejlepší záběry do videa jako například Insta360 GO. Děkuji za odpověď

Dobrý den, všimněte si prosím, že na všechny dotazy zde bylo odpovězeno, ale ne na můj dotaz z 25. 05. 2020: "...Dobrý den, kam je možné se obrátit s opravou/výměnou poškrábané čočky?..." NESERIÓZNÍ PŘÍSTUP ALZY! Dle mého zjištění Vám kamerku v ČR nikdo neopraví. Nejbližší oprava je možná v Bulharsku! Dejte si proto pozor na vypouklé čočky, po třech měsících jsem musel koupit kamerku novou!!

Dobrý den, prosím o doporučení vhodného stativu pro 360 stupnové snímky. děkuji

Dobrý den, je v aplikaci možnost vytvoření virtuální prohlídky? Pokud není tak jaký se používá? Děkuji

Dobrý den, dá se nekde koupit náhradní baterie?

Dá se srovnat, co se tyče kvality záběru, one x360 a nástavce na iPhone insta 360? Děkuji

Selfie tyč a vodotesné puzdro kde mozem nakupit?

Diskusia a poradňa k Insta 360 One X
Príslušenstvo pre Insta 360 One X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Insta360 One X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Insta 360 One X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Insta 360 One X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Insta360 One X.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií