PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Compute Stick Windows

Zobraziť katalóg
Intel Compute Stick Windows
4,6 45 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Bay Trail Quad-Core Z3735F 1.33GHz, Intel HD Graphic, 2GB RAM, 32GB eMMC, microSD slot, USB 2.0, HDMI 1.4, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, Windows 8.1 Bing
Kód:  NR201p Produktové číslo:  BOXSTCK1A32WFCR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Compute Stick Windows

Miniatúrny počítač s Windows 8.1

Miniatúrny počítač veľkosti flashdisku Intel Computer Stick je predstaviteľom stále obľúbenejšieho trendu miniaturizácie stolových počítačov. Cez konektor HDMI vám umožní premeniť akýkoľvek displej na počítač so systémom Microsoft Windows 8.1. Tento model je postavený na procesore Intel Atom, konkrétne Z3735F, ktorý sa vyznačuje nízkou spotrebou a dostatočným výkonom pre každodennú prácu, teda surfovanie na internete, počúvanie hudby alebo prezeranie fotografií a videí.

Výkon štyroch jadier

Základom minipočítačov je štvorjadrový moderný procesor Intel Atom Z3735F s integrovanou grafikou Intel HD Graphics, ktorý všetky vyššie uvedené činnosti bez problémov zvládne. Pracuje na frekvencii až 1.83 GHz a jeho vyrovnávacia pamäť má 2 MB. Intel Computer Stick je vybavený 32GB eMMC internou pamäťou, portom HDMI, USB 2.0 a microUSB portom. Nebude vás obťažovať ani hlukom vďaka prevedeniu bez vetráku - chladenie je totiž pasívne.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat na mini PC Intel Compute Stick Windows kod výrobku je NR201p .Jestli na něm pude pustit stará hra Gothic 1. Jestli ne tak mi pošlete jiný mini PC na kterým to pojede stačí střední detaily nemusí to jet na plno děkuji .

Dobry den, Koupil jsem u vas Intel Compute Stick Windows z Win 8.1 (kod vyrobku NR201p). Muzu u vas objednat dodatecne upgrade tohoto PC na Windows 10 a za jakou cenu? Automaticky upgrade udelat nelze (zastavuji se v ruznich fazich asi kvuli min. mistu na disku). Dekuji za obpoved a preji vsechno nejlepsi do NR! Andrej Zalesky

Diskusia a poradňa k Intel Compute Stick Windows
Príslušenstvo pre Intel Compute Stick Windows Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Compute Stick Windows. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Windows Compute-Stick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Windows Compute-Stick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Compute Stick Windows.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií