AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iOttie Easy View

Zobraziť katalóg
iOttie Easy View
4,7 57 hodnotení
Držiak na mobil mechanický, na palubnú dosku
Kód:  MD090e Produktové číslo:  HLCRIO105 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iOttie Easy View

Držák do auta iOttie Easy View
Držák do auta iOttie Easy View

Bezpečne prichytíte mobilné zariadenia

Pomocou iOttie Easy View veľmi rýchlo a ľahko pripevníte Apple iPhone 5, iPhone 4S či akýkoľvek iný inteligentný telefón na váš kancelársky stôl, sklo či palubnú dosku vášho automobilu. Do držiaka iOttie Easy View ľahko a bezpečne prichytíte mobilné zariadenia so šírkou až 7,62 cm. Hlavnou výhodou tohto držiaka je prepracovaný systém priľnutia k podkladu, vďaka ktorému bude vaše mobilné zariadenie vždy držať na svojom mieste.

Dokonalá ochrana zariadení

Držiak iOttie Easy View je vybavený penovými úchytkami, ktoré zaistia ochranu vášho inteligentného telefónu pred poškriabaním či nechceným pádom. Držiak iOttie Easy View sa vyznačuje jednoduchou montážou a demontážou. Vďaka tomu môžete držiak iOttie Easy View nosiť stále pri sebe. Vďaka otočnému mechanizmu, ktorý ponúka možnosť 360° otočenia, si vždy nájdete ten správny pozorovací uhol.

.

Držák do auta iOttie Easy View

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je vhodný tento držiak aj pre Huawei P20 Pro?

Hello, is compatible with iphone 8 plus?

Zdravým chcem sa spýtať či je vhodný aj pre Iphone 8 plus ďakujem.

Diskusia a poradňa k iOttie Easy View
Príslušenstvo pre iOttie Easy View Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie Easy View . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie Easy View. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie Easy View. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iOttie Easy View.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií