Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

iOttie One Touch Mini Vent Mount

Zobraziť katalóg
iOttie One Touch Mini Vent Mount
4,5 44 hodnotení
Držiak na mobil univerzálny do vetracej mriežky, pre mobilné telefóny, kĺb s rotáciou 360° , ľahké a rýchle ovládanie jednou rukou
Kód:  MD090e4n Produktové číslo:  HLCRIO124 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iOttie One Touch Mini Vent Mount

Nenechajte sa zbytočne obmedzovať stojanmi, ktoré sú určené iba pre jeden typ navigácie. Tento výrobok je univerzálny, čo so sebou prináša mnohé výhody. Váš telefón alebo navigáciu budete mať stále na očiach. Stojan sa stane dokonalým prostriedkom na uchytenie vašej elektroniky. Výrobca myslel aj na zachovanie čistých línií interiéru vášho vozidla a vytvoril tak nielen veľmi funkčný počin, ale aj moderne vyzerajúci výrobok. Nemusíte sa báť, vnútro vášho vozidla rozhodne nijako neutrpí na kráse.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie
  • Moderný dizajn
  • Umiestnenie do mriežky ventilátora
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Ľahká manipulácia

Veľmi jednoduchá a rýchla inštalácia

Neobmedzujte sa lepením stojana na predné sklo, ktorý vám navyše prekáža vo výhľade. Kúpte si taký, kde využijete aj miesto o ktorom ste si mysleli, že sa využiť nedá. Stojan jednoducho umiestnite do mriežky ventilátora v aute. Disponuje veľmi jednoduchou a rýchlou inštaláciu i demontážou. Natáčanie držiaku rôznymi smermi je samozrejmosťou. Môžete s ním pohnúť hore, dole aj do strán a otáčať s ním o 360°. Navyše je prispôsobiteľný pre smartfóny a navigácie s uhlopriečkou 2,3 " až 3,5". Iste vás poteší ľahká manipulácia, ovládanie možno zvládnuť iba jednou rukou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pasuje do držáku iPhone SE? Děkuji za odpověď. :)

Dobrý den, lze kloub natacet i do stran? Děkuji z odpověď.

Aka je sirka lopatiek pre uchytenie do mriezky vetrania? Mam sirsiu mriezku, tak potrebujem vediet aby sa to dalo roztiahnut na ten rozmer. Dakujem.

Dobrý den, je tento držák kompatibilní s iPhone 6s Plus (5,5")? Je uvedena max velikost, ale nevím zda to znamená šířku nebo uhlopříčku telefonu. Děkuji

Chtěl bych se zeptat, jak je pohyblivý ten kloub, konkrétně mě zajímá, jestli se v něm dá telefon trošku naklopit dopředu, ve služebním autě (Fabia 3) mám telefon se starým držákem moc naklopený nahoru a jednak na něj blbě vidím a druhak mi hází odlesky do očí, takže jsem to musel sundat.

Dobrý deň, prosím o informáciu. Aká je celková šírka držiaka vrátane ovládacích tlačitieľ na otvorenie držiaka? Potrebujem to vedieť, nakoľko mám obmedzený priestor v okolí vetracej mriežky. Ďakujem za odpoveď.

Nezkoušel někdo tento držel v Octavii III, jak tam pasuje telefon?

Je tento držák - iOttie One Touch Mini Vent Mount vhodný i pro Iphone 7? Jana

Diskusia a poradňa k iOttie One Touch Mini Vent Mount
Príslušenstvo pre iOttie One Touch Mini Vent Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iOttie One Touch Mini Vent Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iOttie One Touch Mini Schacht Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iOttie One Touch Mini Schacht Mount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iOttie One Touch Mini Vent-Mount.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií