Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

JBL E45BT modrá

Zobraziť katalóg
JBL E45BT modrá
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, skladacie, uzavreté, frekvenčný rozsah 20 - 20 000 Hz, impedancia 32 ohm, Bluetooth, menič 40 mm, výdrž batérie až 16 hodín, mikrofón s ovládačom, 3,5 mm jack, tkaný odpojiteľný kábel
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ090n3q7 Produktové číslo:  JBL E45BTBLU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL E45BT modrá

Užite si vašich obľúbených hudobných interpretov s novými bezdrôtovými Bluetooth slúchadlami od spoločnosti JBL. Zaujmú najmä svojím štýlovým dizajnom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a hutným zvukom. Štýlový tkaninový hlavový pás je veľmi pohodlný a kladie dôraz na váš módny trend. Na výber máte zo štyroch rôznych farebných variantov. Zaiste oceníte skutočnosť, že slúchadlá je možné pripojiť k viacerým zariadeniam. Všetko prebieha veľmi ľahko a plynulo. Slúchadlá jednoducho spárujete s vaším telefónom, tabletom, notebookom alebo prehrávačom.

Kľúčové vlastnosti

  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • 16 hodinová výdrž batérie
  • Stačia len 2 hodiny na plné nabitie
  • Plynulé prepínanie medzi zariadeniami
  • Tkaninový hlavový pás
  • Ovládače zvuku na slúchadle
  • Textilný kábel odolný voči zamotaniu
  • 1-tlačidlový univerzálny diaľkový ovládač s mikrofónom

Voľnosť bez káblov

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zabezpečí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou Bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocit voľnosti pri počúvaní hudby až 10 m od vášho mobilného telefónu či notebooku. Už nikdy viac vytrhnutý konektor z mobilu alebo zlomený kábel. Tieto starosti už môžete pustiť z hlavy.

Funkčnosť a štýl

JBL E45BT sú odolné slúchadlá s moderným dizajnom. Pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie. Slúchadlá sa dajú prakticky zložiť, takže v batohu nezaberú takmer žiadne miesto. Otočné náušníky potom ocení aj nejeden DJ.

Dokonalá zvuková reprodukcia

Slúchadlá servírujú hutný, ale stále veľmi vyvážený zvuk, ktorý zabezpečí kvalitnú reprodukciu najrôznejších hudobných žánrov v celom dynamickom rozsahu od zrozumiteľných výšok, čitateľných stredov až po hlboké basy. Zvukový prednes ocenia taktiež filmoví fanúšikovia a hráči počítačových hier.

Bluetooth a Handsfree

Prehrávajte hudbu bezdrôtovo aj na veľkú vzdialenosť, alebo využite slúchadlá na vybavovanie hovorov s voľnými rukami. Združený ovládač je umiestnený priamo na náušníku. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor je možné stlačením jedného tlačidla. Možno tak plynule prechádzať z počúvania hudby k telefónnemu hovoru a späť a to všetko stále bez mobilného telefónu v ruke. Na jedno nabitie batérie zvládnu slúchadlá hrať až 16 hodín. Okrem toho môžu fungovať aj ako bežné káblové slúchadlá, je ich totiž možné pripojiť audio káblom aj k zariadeniu, ktoré technológiu Bluetooth nepodporuje a šetriť tak ich batériu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JBL E45BT modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E45BT modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL E45BT kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií