Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JBL QUANTUM 800

Zobraziť katalóg
JBL QUANTUM 800
3,8 24 hodnotení
Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, Bluetooth 5.0, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC, PlayStation 4 a Xbox ONE, aktívne potlačenie hluku (anc), herný režim, Hi-Res audio, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–40000 Hz, citlivosť 95 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm
Kód:  JJ097q800 Produktové číslo:  QUANTUM800BLK Stránky výrobcu

JBL QUANTUM 800

Herné slúchadlá

JBL Quantum 800

Quantum 800 sú špičkové herné slúchadlá od spoločnosti JBL, ktoré vám poskytnú vysokú kvalitu zvuku pre maximálne vtiahnutie do hry. K dispozícii sú 2 varianty bezdrôtového pripojenia s bezstratovým 2,4 GHz pripojením a technológiou Bluetooth. Vďaka pohodlným náušníkom z pamäťovej peny sú slúchadlá JBL Quantum 800 pohodlné aj pri dlhom nosení. O nerušené hranie sa zase postará aktívne potlačenie okolitého hluku.

JBL Quantum 800

Vysoko kvalitný priestorový zvuk

Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 800 ponúkajú veľmi presný priestorový zvuk na dokonalý herný zážitok v každej situácii. Oceníte tiež jednosmerný mikrofón, ktorý zaistí maximálne zrozumiteľnú konverzáciu s ďalšími hráčmi, spolu so systémom ovládania zvuku hry a chatu s certifikáciou pre Discord.

JBL Quantum 800

JBL QuantumSOUND Signature pre najjemnejšie detaily

S hráčskymi slúchadlami JBL Quantum 800 začujete tiché kroky nepriateľov aj hlasné explózie lepšie ako kedykoľvek predtým. Kvalitné 50 mm meniče zaistia charakteristický zvuk JBL a technológia JBL QuantumSOUND Signature sa postará o jeho realistické sprostredkovanie, takže budete mať pred vašimi nepriateľmi náskok v každej bitke.

JBL Quantum 800

Špeciálny softvér herných slúchadiel s mikrofónom JBL Quantum 800

Herné slúchadlá s mikrofónom JBL Quantum 800 sú vybavené softvérom JBL QuantumENGINE, vďaka ktorému môžete meniť nastavenia zvuku podľa vašich preferencií. V používateľsky prívetivom prostredí možno vytvárať samostatné profily, nastaviť mikrofón aj upravovať RGB efekty. Meniť môžete tiež nastavenie ekvalizéra či vyberať zo 6 predvolieb.

JBL Quantum 800

Bluetooth slúchadlá JBL Quantum 800 majú dlhú výdrž batérie

Okrem vysoko kvalitného zvuku vás Bluetooth slúchadlá JBL Quantum 800 rovnako potešia veľmi dlhou výdržou batérie až 14 hodín na jedno nabitie, vďaka čomu ich možno bez obáv použiť aj na dlhé herné maratóny. Pohodlné náušníky z pamäťovej peny navyše zaistia maximálne pohodlie aj pri dlhom nosení. Využiť možno bezstratové 2,4 Ghz pripojenie aj technológiu Bluetooth 5.0 na kvalitný bezdrôtový prenos zvuku.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel JBL Quantum 800

Vysoko kvalitný zvuk s JBL QuantumSOUND Signature pre najjemnejšie detaily

2 druhy pripojenia s Bluetooth 5.0 a bezstratovým pripojením 2,4 GHz

Špeciálny softvér na presné nastavenie zvuku

Herné slúchadlá JBL Quantum 800 sú pohodlné aj pri dlhom nosení, vďaka náušníkom z pamäťovej peny

Ovládač vyváženia herného zvuku a chatu pre Discord či TeamSpeak

Herné slúchadlá JBL Quantum 800 sú kompatibilné so všetkými hernými platformami

JBL Quantum 800

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
95 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
100 Hz Hotovo!
Frekvencia do
10 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-40 dB Hotovo!

Batéria

Výdrž batérie (slúchadlá)
14 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
410 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jsou tato sluchátka Quantum 800 připojitelná bezdrátově ke konzoli Xbox (one/Serie X) ? Děkuji

dobrý deň je tam USB-C nabíjanie?

Sluchatka sou supr jen mi vrta hlavou pisou ze vydrž baterie je 14h. 2 dne sem je zap a nevydrzeli ani 10min predchozi den sem sedel max 6h u pc

Dobrý den, je možné dokoupit (ztracený) dongle?

Nedavno som kupil tieto sluchadla noo mam mensi problem kupil som ich na Xbox Series X noo ked som ich dal sparovat vsetko prebehlo uspesne len nepocujem zvuk ale ked ich napojim cez kabel do gamepadu tak zvuk ide...neviete mi niekto poadit kde nastavim v Xboxe aby mi zvuk siel bezdrotovo?dakujem

Dobry den, pri zapnutem ANC ve sluchatkach pri pohybu praska. Je to proste sluchatky, nebo jsou ta moje konkretni vadna?

Dobry den, je k tomu dodavan napajeci kabel? Popr. jake jsou oba jeho konce. Dekuji mnohokrat za odpoved.

Dobrý den, je u těchto sluchátek možnost sundání mikrofonu? Děkuji.

Prosím o overenie/odstránenie recenzie s 2*. Na 90% osoba nepoužíva hlavu / nevie používať google. Tieto slúchadlá majú v základe v počítači nastavenú najhoršiu kvalitu zvuku. Kvôli tomu osoba používa slúchadlá za 200eur ako keby boli za 20-30. Podobnú vec som si všimol pri recenzií, ktorá komentuje základné nastavenie podsvietenia. Pričom upraviť to podsvietenie v programe od JBL zvládne aj dieťa na prvom stupni. Nechcem sa nikoho dotknúť ale z tých príšerne nepresných komentárov mi krvácali oči. PS: Ak sa to dostane ku recenzentom určite budú príjemne prekvapený z kvality produktu.

Dobrý deň, Pri pripojení cez jack slúchatká síce fungujú, avšak JBL appka sa pri tomto pripojení nedá použiť. Appka funguje len pri projení cez dongle? Čiže pri používaní cez jacka nemôžem používať môj upravený Equalizer. Vyriešilo by sa to redukcou jacka na USB ?

123
Diskusia a poradňa k JBL QUANTUM 800
Príslušenstvo pre JBL QUANTUM 800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Quantum 800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL QUANTUM 800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL QUANTUM 800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL QUANTUM 800.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií