Kärcher WV 2 + KV 4

Zobraziť katalóg
Kärcher WV 2 + KV 4
1,0 1 hodnotení
Vysávač na okná – s pracovnou šírkou sacích hubíc 280mm, objem nádoby na špinavú vodu 100ml, čistiaci výkon na jedno nabitie caa 75m2 = 25 okien, hmotno 0.6kg, rozmery 120×280×320mm
Kód:  KARCO560 Produktové číslo:  1.633-340.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher WV 2 + KV 4

Ak si chcete čo najviac zjednodušiť umývanie okien, zrkadiel aj iných hladkých povrchov, Kärcher WV 2 + KV 4 sú skvelou voľbou. Pomocou batériového vibračného čističa Kärcher KV 4 najprv odstránite nečistoty, ktoré sa rozpustia jednoduchým prejdením po znečistenom povrchu. Čistič funguje na princípe elektrického nanášania vody a vibrácií, ktorú vytvára batériový motor. Na jeho intuitívnu obsluhu navyše postačia iba 2 obslužné prvky a komfortné používanie zaistí jeho príručné vyhotovenie. Po naplnení nádobky koncentrátom čistiaceho prostriedku a vodou sa môžete okamžite pustiť do čistenia povrchov.

Kľúčové vlastnosti čističa okien Kärcher WV 2 + KV 4

  • Čističe pre dokonalý lesk okien
  • Vhodné tiež na čistenie zrkadiel, dlaždíc a iných hladkých povrchov
  • Vibračný čistič Kärcher KV 4 precízne odstráni aj odolné nečistoty
  • Nečistoty sa rozpustia jednoduchým prejdením po povrchu
  • Funguje na princípe elektrického nanášania vody a vibrácií
  • Silikónová stierka Kärcher WV 2 dokonale zotrie povrchy
  • S elektronickým spôsobom odsávania vody
  • Pre čistenie povrchov jedným ťahom a bez šmúh
  • Na jedno nabitie vyčistí až 25 okien
  • Farebné vyhotovenie: čierno-strieborno-žlté

Dokonale čisté jedným ťahom

Kým sa čistič Kärcher KV 4 postará o precízne rozpustenie aj odolných nečistôt, silikónová odsávacia stierka Kärcher WV 2 zabezpečí dokonalé zotretie povrchov. Vďaka elektrickému odsávaniu vás už nebude pri stieraní okien obmedzovať stekajúca voda. Stierka umožní maximálne účinné čistenie, a to bez šmúh či usadenín, a navyše je čistenie hygienické, pretože nedochádza k priamemu kontaktu so znečistenou vodou. Integrovaná batéria udrží stierku v prevádzke po dobu 25 minút a LED kontrolka vás vždy včas informuje na nutnosť nabitia prístroja. Pomocou čističa Kärcher WV 2 + KV 4 získate dokonale čisté okná, zrkadlá aj iné hladké povrchy.

Rozmery:
32 × 28 × 12 cm

Hmotnosť:
0,6 kg


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher WV 2 + KV 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER WV 2 + KV 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher WV 2 + KV 4 Fensterreiniger Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher WV 2 + KV 4 Fensterreiniger Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher WV 2 + KV 4.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií