PET Siguro kuchyňský robot

KENWOOD CMM 620 Persona

Zobraziť katalóg
KENWOOD CMM 620 Persona
5 1 hodnotení
Kávovar 1200W, prednastavené programy, kapacita na 1 - 12 šálok kávy, LCD displej, osvetlené tlačidlá, upozornenie na nutnosť odvápnenia, nerezová termo kanvice
Kód:  EAV30205 Produktové číslo:  CMM620 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD CMM 620 Persona

Kávovar Kenwood CMM 620 Persona sa stane právoplatným členom vašej domácnosti hneď po tom, čo ho spoznáte. Jedine s ním si totiž pripravíte ten pravý zážitok z kávy u vás doma a presne podľa vašich predstáv. Kávovar je vybavený programom personalizácie kávy, s ktorým si pripravíte lahodnú kávu podľa vašich predstáv. Nastavenie si potom môžete uložiť do pamäte, čím pri ďalšom varení vašej obľúbenej kávy celý proces urýchlite. Na prehľadnom LCD displeji si sami môžete zvoliť intenzitu chuti, ale aj čas prípravy. Pre lepšiu manipuláciu sú tlačidlá osvetlené.

Kľúčové vlastnosti

  • Prednastavené programy
  • Možno si navoliť vlastný program
  • Prehľadný LCD displej
  • Osvetlené tlačidlá
  • Časovač
  • Príprava až 10 šálok naraz
  • Nerezová termo karafa súčasťou
  • Nastaviteľný zvukový signál
  • Autoamtické vypínanie
  • Rozmery: 27 × 16 × 33 cm
  • Hmotnosť: 3,55 kg
  • Príkon: 1200 W

Príprava v ktorúkoľvek hodinu

Kávovar je vybavený zabudovaným 24 hodinovým časovačom, ktorý nastavíte podľa svojich potrieb a od zajtra už môžete vstávať a mať čerstvú rannú kávu hotovú. Je len na vás, akú intenzitu chuti kávy nastavíte - dopriať si môžete normálnu aj silnú. Ak chystáte kávu len pre seba, zvolíte 1-4 šálky, ale samozrejme môžete pozvať aj kamarátov či rodinu. V takom prípade môžete naraz pripraviť až 10 šálok kávy naraz. 

Praktický aj dizajnový doplnok

Tento fešák má telo z hliníka v kombinácii s lešteným nerezovým povrchom a dopĺňajú ho leštené doplnky. Súčasťou kávovaru je tiež nerezová karafa s termo funkciou, do ktorej sa zmestí 10 šálok kávy. Nastaviteľný zvukový signál vás bude informovať o tom, že vaša káva je pripravená na konzumáciu. Automatické vypínanie sa postará o úsporu elektrickej energie. Nemalým pomocníkom je funkcia, ktorá vás upozorní na fakt, že by si prístroj zaslúžil odvápniť.

 

Parametre a špecifikácia

Všeobecné funkcie
Časovač, Automatické vypnutie, Udržiavanie teploty Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Kapacita v šálkach
10 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Automatické vypnutie, Udržiavanie teploty Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Špecifiká prekvapkávačov

Kapacita v šálkach
10 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Kávovar je na zrnkovou nebo mletou kávu? Děkuji. Martina

Dobrý den, ve výčtu funkcí píšete, že kávovar má nasravitelný akustický signál při ukončení přípravy kávy. Bohužel nic takového jsem v návodu nenašel.

Diskusia a poradňa k KENWOOD CMM 620 Persona
Príslušenstvo pre KENWOOD CMM 620 Persona Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD CMM 620 Persona. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD CMM 620 Persona. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD CMM 620 Persona. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD CMM 620 Persona.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií