AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

KENWOOD FDM 791 Multipro Classic

Zobraziť katalóg
KENWOOD FDM 791 Multipro Classic
Food processor 1000W, variabilná rýchlosť + pulz, kapacita nádoby 3l, sklenený ThermoResist mixér 1.5l, lis na citrusy, nerezové sekacie nože, disk na jemné strúhanie a tenké plátky, disk na hrubé strúhanie a hrubé plátky, disk na extra jemné strúhanie, disk na hranolky , disk na rezance julienne, mini nádoba s hrotmi, miesiaci nadstavec, kovové šľahacie metly, stierka
Kód:  EAV30201 Produktové číslo:  FDM791 Stránky výrobcu

KENWOOD FDM 791 Multipro Classic

Kompaktný multifunkčný kuchynský robot Kenwood FDM 791 Multipro Classic s integrovanou váhou a príkonom 1000 W vás uchváti nielen svojím dizajnom, ale taktiež početnými funkciami a bohatým príslušenstvom. Základňa tohto kuchynského maznáčika je vyrobená z brúseného kovu a vybavená je gombíkovým ovládačom. Pri práci môžete zvoliť variabilnú rýchlosť, alebo pulz, čo znamená že robot pracuje len pri stlačenom tlačidle. Objem hlavnej nádoby sú 3 litre.

Kľúčové vlastnosti

  • Telo z brúseného kovu
  • Gombíkové ovládanie
  • Variabilná rýchlosť, pulz
  • Integrovaná váha
  • Objem hlavnej nádoby: 3 litre
  • Počet rýchlostí: 8
  • Príkon: 1000 W
  • Rozmery: 21,9 × 38,7 × 21,3 cm
  • Hmotnosť: 6,2 kg

Základné funkcie

Medzi základné funkcie, ktoré tento pomocník ovláda, patrí napríklad miesenie, príprava na výrobu domácich hranolčekov, lisovanie citrusov, mixovanie, funkcia sekaniea, strúhanie a šľahanie.

ECO režim predstavuje múdru funkciu, kedy sa robot sám po 30 minútovej činnosti vypne.

Bohaté príslušenstvo

Súčasťou balenia je okrem základnej 3l nádoby tiež 1,5l sklenený ThermoResist mixér, ktorý je veľmi odolný voči teplotným šokom. Pomocou lisu na citrusy si ľahko a rýchlo pripravíte váš obľúbený džús. Súčasťou robota je aj disk na jemné strúhanie a tenké plátky, disk na hrubé strúhanie a silnejšie plátky, disk na extra jemné strúhanie, disk na výrobu hranolčekov, disk na výrobu rezancov julienne, mini nádoba s hrotmi, miesiaci nástavec, kovové šľahacie metly a praktická stierka.

Všetky použité nože sú vyrobené z nerezovej ocele a sú veľmi kvalitné.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21,3 cm Hotovo!
Šírka
21,9 cm Hotovo!
Výška
38,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze v pracovní nádobě (3l) mixovat např. horkou zeleninu (bramborovou kaši)? Nebo na to slouží pouze skleněná nádoba? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k KENWOOD FDM 791 Multipro Classic
Príslušenstvo pre KENWOOD FDM 791 Multipro Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD FDM 791 Multipro Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FDM 791 KENWOOD Multipro Klassik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FDM 791 KENWOOD Multipro Klassik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD FDM 791 Multipro Classic.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií