AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KRUPS EA828E30 + penič mlieka

Zobraziť katalóg
KRUPS EA828E30 + penič mlieka
Automatický kávovar 1450W, 15bar, nádržka na vodu 1.8l, LCD displej, 3 programy, thermoblok, nerez, penič mlieka
Kód:  EAN3065d Produktové číslo:  EA828E30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS EA828E30 + penič mlieka

Krups EA828E30je štýlové plnoautomatické espresso vhodné do každej domácnosti. Vyniká unikátnym Thermoblocks nerezovým vnútorným povrchom pre dokonalý ohrev kávy. Multifunkčný prístroj ponúka tiež intuitívne ovládanies prehľadným displejom v slovenskom jazyku. Pohodlne si tak môžete nastaviť napríkladjeden zo troch stupňov mletia kávy. Extra tichý mlynček vám namelie šálka plný čerstvého arómy a chuti.

Komfort používania a úsporu energie zaistífunkcieautomatického zapnutia alebo vypnutia. Vďaka mliečne nádobe a špeciálne tryske si môžete dopriať lahodné cappuccino s napenenou cremou. Alebo tiež neprekonateľné Café latté či len horúce mlieko. Inteligentný espresso totiž disponuje 3 plne automatickými programami na prípravu kávových a mliečnych špecialít. Rovnako jednoduchá je tiež údržba. Kávovar vás navyše automaticky upozorní na nutnosť čistenia a odvápnenia (štartovacia sada je súčasťou dodávky). Oddeliteľný peničmlieka môžete kedykoľvek ľahko vymyť a tým ho ochrániť proti upchávaniu.

Doprajte si šálku profesionálne pripravenej kávy, Kedykoľvek len budete mať chuť. Spríjemnite si vstávanie, alebo potešte návštevu krémovým latté. Originálny dizajn espressa v elegantnom a kompaktnom prevedení ihneď zapadne do každej kuchyne. Tento šikovný prístroj si jednoducho zamilujete.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
najmenší plnoautomatické espresso na svete

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
500 W

Objem zásobníka na vodu:
1,8 l

Kapacita zásobníka na kávové zrná:
275 g

Funkcie:
perfektne napenené mlieko pre kávové špeciality stlačením jedného tlačidla
nepriľnavá vnútorná úprava s vyznačením max hladiny pre každý program
3 plne automatické programy (Cappuccino, Caffé Latté, horúce mlieko)
oddeliteľný penič pre ľahšie čistenie
bezšnúrový

Ďalšie vlastnosti:
intuitívne display pre jednoduché zaobchádzanie a nastavenie osobných požiadaviek
LCD display v CZ/SK/HU POL atď
auto zap./Vyp.
automatický penič mlieka
povrch z brúseného hliníka
nerezový stredový pás
oddeliteľný penič pre ľahšie čistenie
stredový kontakt 360 ° C

Súčasti:
kovový kónický mlynček + 3 stupne nastavenia mletia
vykurovací systém - Thermoblock
štartovacia sada - vodný filter, odvápňovacia tekutina, čistiace tablety

Rozmery:
33 x 24 x 36 cm

Farba:
Bielo - čierna

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS EA828E30 + penič mlieka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA828E30 + pěnič mléka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA828E30 + pěnič mléka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA828E30 + pěnič mléka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA828E30 + pěnič mléka.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií