Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 4TB

Zobraziť katalóg
LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 4TB
5 10 hodnotení
Externý disk s rozhraním USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a micro USB-B, kapacita 4000 GB
Kód:  DL068g4a1 Produktové číslo:  STEW4000400 Stránky výrobcu

LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 4TB

Špičkové spojenie dizajnu a výkonu

LaCie Porsche Design Desktop Drive je nový druh stolného pevného disku, perfektné spojenie formy a funkcie. Je to výsledok spolupráce medzi jednou z najlepších dizajnových firiem na svete a LaCie. S USB 3.0 vám LaCie Desktop Drive umožní presúvať súbory rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a jeho kapacita postačí na všetky vaše súbory. Zároveň ponúka LED, ktorá indikuje napájanie a prepožičiava zariadeniu sofistikovanú eleganciu.

vypnuté
Porshce
 
vypnuté
lacie
 

Forma od Porsche Design, funkcie od LaCie

LaCie spolupracovala s Porsche v roku 2003. Výsledkom bol jeden z najpopulárnejších pevných diskov, o ktorom sa hovorí aj dnes. S LaCie Desktop Drive sa vracia exkluzívny a nadčasový tvar s pevným a spoľahlivým hardvérom, ktorý bude slúžiť mnoho rokov. Môžete ho používať kdekoľvek a byť si istí, že dostávate skvelý výkon.


Zrýchlite zálohovania pomocou USB 3.0

S rozhraním USB 3.0 vám LaCie Desktop Drive umožní presúvať súbory rýchlejšie ako kedykoľvek predtým - môžete presunúť 700 MB videosúbor za menej ako 7 sekúnd! S rýchlosťou USB 3.0 môžete zálohovať vaše fotografie, videá a hudobné súbory a dokonca ich rýchlo vymieňať s priateľmi alebo kolegami - s minimálnym čakaním.


vypnuté
porsche
 

Bezpečné, silné a hliníkové

LaCie Porsche Design Desktop Drive chráni vaše súbory vďaka 5 mm hliníkovému krytu, ktorý chráni disk. Tento pevný kryt chráni vaše dáta, dáva disku sofistikovanú podstatu a navyše prispieva k odvodu tepla. Tieto vlastnosti umožňujú ochranu disku a predĺženie jeho životnosti. LaCie a Porsche Design spolupracovali na spojení formy a funkcie - výsledkom je desktopový pevný disk, ktorý vyzerá skvelo na vašom stole (a pracuje skvelo).


Kompletná softvérová výbava

Jednoduché nastavenie a automatická záloha bez starostí pre PC aj pre Mac®.

LaCie Private-Public software zaisťuje, že sú vaše súbory úplne dôverné.

Automatický Eco režim znižuje pri nepoužívaní spotrebu energie až o 77 %

 
 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
4 000 GB (4 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
4 096 GB (4 TB) Hotovo!
Šírka
120 mm (12 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
4 000 GB (4 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
4 096 GB (4 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
120 mm (12 cm) Hotovo!
Výška
38 mm (3,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
190 mm (19 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 000 g (1 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, uvažujem, že si tento disk kúpim, a zaujíma ma, či ma niekto skúsenosti s pripojením k bežnej TV, my máme trebars "LG 43UK6200PLA" kúpený zhruba pred rokom. Dakujem

Dobrý den, na doporučení kolegy jsem si našel esterní disk WD My Cloud Home 3TB, funguje mu skvěle a může se do něj dostat odkudkoliv pomocí mobilu. Sám jsem si našel LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB, který má větší kapacitu a lepší hodnocení, ale v jeho poipsu jsem toho našel velmi málo a proto se ptám, jestli se také připojuje k Wifi routeru a dá se do něj dostat pomocí telefonu, odkudkoilv. Případně si dám doporučit jiný, dle vašeho názoru nejlepší

Dobrý den přeji, můžu se zeptat, mám staršího macbooka (rok výroby 2010, osx El Capitan) a mám jen klasické usb (předpokládám 2.0). Neměl bych mít u tohoto disku žádný problém? Díky

JAKY JE HDD V BOXU

je tento disk také pro XP ? Nikde jsem informaci o doporučeném OS nenašel .

nejde zformátovat na jeden svazek složku... poraďte prosím...mám W10 když jsem dal formátovat tak mi to rozdělilo disk na asi 2,1TB a zbytek zůstal nepřiřazený asi 1,6TB, funguje jen 2,1TB sloučit nelze..je vNTFS..jde akorát zmenšit svazek..odstranit ale ne.. rozšířit už si nevím rady..

jakou má tento disk vyrovnávací paměť a přenosovou rychlost?

Diskusia a poradňa k LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 4TB
Príslušenstvo pre LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 4TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 4TB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií